DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 09.05.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 09.05.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 09.05.2007

Text extras din document
Cursul BNR 09.05.2007 1 EURO = 3.2974 LEI

Tranzactiile derulate astazi la Bursa de Valori Bucuresti au insumat un volum tranzactionat de peste 100 mil lei, indicele BET inregistrand o depreciere de 4.04% fata de sedinta precedenta.

Societatea de Investitii Financiare Transilvania (SIF3) a fost singura dintre Societatile de Investitii Financiare care a inchis sedinta de tranzactionare cu o crestere a capitalizarii bursiere de 0.24% fata de sedinta precedenta. Pretul titlurilor SIF3 a variat astazi intre un minim de 4.15 lei/actiune si un maxim de 4.23 lei/actiune, pretul de inchidere stabilizandu-se la nivelul de 4.20 lei/actiune. SIF3 a fost cel mai tranzactionat emitent pe piata principala a BVB cu peste 2 mil actiuni schimbate in piata la un pret mediu de 4.20 lei/actiune.

Titlurile C.N.T.E.E Transelectrica au inregistrat o depreciere fata de sedinta precedenta de 1.64% . Volumul tranzactionat a fost unul redus, de 48.56 mii titluri cu o valoare totala de 2.35 mil lei, tranzactiile efectuandu-se intre un minim de 47.9 lei /actiune si un maxim de 49.5 lei/actiune. Petrom SA (SNP) a inchis sedinta de tranzactionare cu un pret mai scazut decat cel de referinta cu 1.83% si anume 0.5350 lei/actiune. In decursul sedintei de tranzactionare pretul titlurilor SNP a variat intre un minim de 0.5350 lei/actiune si un maxim de 0.5450lei /actiune. Volumul tolal tranzactionat a fost de 2.06 mil titluri tranzactionate la un pret mediu de 0.5400 lei /actiune. Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a marcat o depreciere a capitalizarii bursiere de 1.78%. Valoare titlurilor RRC au scazut astazi sub valoarea lor nominala, ultimul pret al zilei stabilind un pret de referinta pentru sedinta de maine de 0.0992 lei/actiune. Volumul tranactionat cu titluri RRC a fost unul redus de 5.42 mil actiuni.

Pe piata DLBS, titlurile CONDMAG SA Brasov (COMI) au facut obiectul unei tranzactii cu 30.10 mil titluri schimbate la un pret de 1.05 lei/actiune. Pachetul tranzactionat reprezinta 17.4% din capitalul social al societatii Valoare tranzactiei a fost de 31.60 mil lei.STIRI BURSIERE

ARMATURA CLUJ NAPOCA (ARM)

Ca urmare a desfasurarii AGAO si AGAE a societatii in data de 30.04.2007, s-a hotarat, printre altele: aprobarea majorarii capitalului social al societatii cu suma de 4,764,961 lei, cu aport in numerar, prin emiterea unui numar de 9,529,922 actiuni la valoarea nominala de 0.5 lei la pretul de vanzare de 0.5 lei/actiune, fiecare actionar putand sa subscrie 10 actiuni noi pentru 32 de actiuni detinute; totodata s-a aprobat rascumpararea de actiuni ale societatii comerciale pana la 10% din capitalul social al societatii comerciale, actiunea de rascumparare urmand sa se faca pe perioada de 18 luni, iar sursa de finantare va fi profitul realizat de societate. Pretul minim si maxim al actiunilor care se vor rascumpara va fi stabilit de o AGA ulterioara, in momentul in care societatea va avea resursele financiare necesare rascumpararii de actiuni. S-a aprobat data de inregistrare pentru aplicarea hotararii adunarii generale extraordinare a actionarilor ca fiind 20.05.2007.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2009%2005%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
49 useri online

Useri autentificati: