DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 07.05.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 07.05.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 07.05.2007

Text extras din document
Cursul BNR 07.05.2007 1 EURO = 3.3118 LEI

Sedinta bursiera de astazi aduce o valoare record a tranzactiilor pe bursa bucuresteana, aproximativ 130 mil Euro. Aceasta valoare se datoreaza in mare parte operarii ofertei de vanzare a Obligatiunilor Bancii Europene de Investitii (EIB14), valoarea tranzactiilor depasind usor 300 mil lei.

Cel mai tranzactionat emitent a fost astazi SIF Banat-Crisana (SIF1) cu o valoare a tranzactiilor de aproximativ 16 mil lei. Pe fondul acestei lichiditati, capitalizarea emitentului a ramas neschimbata in comparatie cu sfarsitul saptamanii trecute, pretul de referinta stabilit pentru sedinta de marti fiind 3.3400 lei/actiune.

Al doilea in topul celor mai tranzactionati emitenti a fost SIF Muntenia (SIF4) cu 4.78 mil actiuni tranzactionate. SIF4 a fost singurul emitent din sectorul Societatilor de Investitii Financiare care a inregistrat crestere in sedinta de astazi, pretul cu care a inchis sedinta de tranzactionare SIF4 a fost 2.1400 lei/actiune, in crestere cu 2.39%. Sectorul bancar a avut o evolutie buna, mai ales actiunile BRD Grope Societe Generale (BRD). Acest emitent a consemnat un nou maxim istoric, 23.7000 lei/actiune, pretul de referinta pentru sedinta de maine fiind insa stabilit la doi pasi de cotare mai jos fata de acesta, 23.5000 lei/actiune (+0.43%).

CNTEE Transelectrica (TEL) revine in atentia investitorilor cu o lichiditate destul de buna, valoarea tranzactiilor de astazi fiind de aproximativ 3 mil lei. Pe fondul acestei lichiditati si acest emitent a stabilit un nou maxim istoric 49.9000 lei/actiune, pretul stabilit ca referinta pentru sedinta de maine fiind insa 49.3000 lei, in crestere cu 2.49%.

Pe piata RGBS emitentul Armax Gaz Medias SA (ARAX) s-a remarcat in sedinta de astazi cu o valoare a tranzactiilor de aproximativ 17 mil lei. Pe fondul acestei lichiditi, actiunile fabricantului de structuri metalice a inregistrat o apreciere de 10.63% a cursului busier. Tot pe de pe aceasta piata merita mentionat si producatorul din industria alimentara, Albalact SA (ALBZ) a carui capitalizare bursiera a crescut in aceasta sedinta bursiera cu 6.55%. Lichiditate a fost si ea foarte buna, pe piata RGBS si DLBS fiind tranzactionate 9.98% din actiunile acestui emitent in sedinta de astazi.STIRI BURSIERE

CNTEE Transelectrica SA (TEL)

Societatea informeaza ca in data de 8 mai 2007 va semna un contract de servicii pentru modernizarea circuitelor primare in statia Isalnita cu Consortiul Energomontaj ABB Romania. Valoarea contractului fiind de peste 43 mil lei. SIF Transilvania SA (SIF3)
SIF Transilvania informeaza ca in data de 04.05.2007 a vandut un numar de 2,539,800 actiuni detinute la THR Marea Neagra SA Eforie Nord (EFO). Pretul mediu de vanzare al actiunilor a fost de 0.9289 lei/actiune, iar valoarea totala a tranzactiei de 2,359,203 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20%20piata%2007%2005%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
35 useri online

Useri autentificati: