DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 27.06.2008 - extras

ieri bursa a incheiat sesiunea pe rosu, ultima sedinta de tranzactionare a acestei saptamani a adus o apreciere a tuturor indicilor bursieri, cea mai mare crestere revenind indicelui compozit BET-C, respectiv o variatie pozitiva de aproximativ 2.5 puncte procentuale

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 27.06.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 27.06.2008

Text extras din document
Cursul BNR 27.06.2008 1 EURO = 3.6561 LEI

Dupa ce ieri bursa a incheiat sesiunea pe rosu, ultima sedinta de tranzactionare a acestei saptamani a adus o apreciere a tuturor indicilor bursieri, cea mai mare crestere revenind indicelui compozit BET-C, respectiv o variatie pozitiva de aproximativ 2.5 puncte procentuale. Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti a fost de 36.24 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de crestere cu volume tranzactionate reduse, dintre acestea evidentiindu-se SIF Moldova (SIF2), cu peste 1.60 mil actiuni transferate azi in piata. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 10.62 mil lei (aproximativ 41% din valoarea pietei REGULAR). SIF Moldova (SIF2), cel mai lichid SIF de astazi, a insumat o valoare a tranzactiilor de 3.15 mil lei. Pretul tranzactiilor efectuate a variat intre 1.8900 lei/actiune si 1.9700 lei/actiune, la final stabilindu-se un pret de inchidere superior pretului de referinta, adica de 1.9600 lei/actiune (+1.03%).

Producatorul de tevi Zimtub SA Zimnicea (ZIM), cel mai tranzactionat emitent al sfarsitului de saptamana, a marcat o apreciere a pretului titlurilor sale cu 14.83% fata de cel de referinta, apreciere limitata de variatia zilnica de pret permisa de sistemul de tranzactionare.

Ultima cotatie a acestei zile pentru o actiune ZIM a atins valoarea de 3.3300 lei/actiune. Valoarea totala tranzactionata cu titluri ZIM a fost de aproximativ 4.65 mil lei.

Facand referire la sectorul bancar, actiunile BRD Groupe Societe Generale (BRD) s-au tranzactionat la un pret mediu de 19.2000 lei/actiune, consemnand o valoare a tranzactiilor de 1.80 mil lei si incheind sedinta cu o variatie pozitiva a pretului de 5.29% (19.9000 lei/actiune); de asemenea, titlurile Bancii Transilvania (TLV) au inchis sedinta pe verde, la un pret in crestere celui din sesiunea precedenta, respectiv 0.3900 lei/actiune, cu o valoare tranzactionata de 2.28 mil lei.

Actiunile societatii Petrom SA Bucuresti (S P) au adunat astazi o valoare redusa a tranzactiilor de 1.23 mil lei, incheind sedinta la un pret de 0.4620 lei/actiune, in urcare cu 1.32% comparativ cu pretul de referinta stabilit in ziua de joi.

Un alt emitent cu o lichiditate mai mare a fost Erste Bank (EBS), in timpul sedintei fiind tranzactionate actiuni in valoare de peste 1.88 mil lei. La inchidere, pretul actiunilor EBS a fost de 146.9000 lei/actiune, in crestere cu 0.14% fata de inchiderea de ieri.STIRI BURSIERE

ARMATURA CLUJ NAPOCA (ARM)
Conform Ordonantei nr. 352/26.06.2008 a CNVM, actiunile emise in baza hotararii AGEA din data de 30.04.2007 sunt blocate de la tranzactionare pentru protectia proprietarilor si potentialilor cumparatori pe o perioada de 2 saptamani incepand cu data de 07.07.2008, ca urmare a contestarii in instanta a hotararii AGEA de catre actionarul Broadhurst Investments Limited. Hotararea instantei de apel, Curtea de Apel Cluj, este de respingere a contestatiei formulate de contestatoare.

FLAMINGO INTERNATIONAL BUCURESTI (FLA)
Incepand cu data de astazi, 27.06.2008, creditul obtinut de catre Societate de la ABN AMRO Bank (Romania) SA in valoare de 6,500,000 euro va fi inlocuit cu un credit similar obtinut de la UniCredit Tiriac Bank SA

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2027%2006%202008.doc.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
21 useri online

Useri autentificati: