DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 25.06.2008 - extras

Bursa de Valori Bucuresti a decis lansarea a doi noi indici incepand cu 1 iulie: BET-XT(Bucharest Exchange Trading Extended Index) si BETNG(Bucharest Exchange Trading Energy & Related Utilities Index)

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 25.06.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 25.06.2008

Text extras din document
Cursul BNR 25.06.2008 1 EURO = 3.6639 LEI

Sedinta bursiera de astazi mentine aceiasi tendinta generala de scadere pe fondul unor volume scazute.

Cel mai tranzactionat emitent in piata principala a venit astazi din sectorului bancar, BRD Groupe Societe Generale (BRD) inregistrand un rulaj in valoare de putin peste trei mil lei. Pe fondul lipsei de interes manifestata de investitori pretul a coborat pana la 19.2000 lei/actiune (-1.03%), pret la care s-a si inchis sedinta de astazi.

Urmatorul in topul emitentilor lichizi se afla Banca Transilvania (TLV) cu o valoare tranzactionata de 2.19 mil lei. In urma licitatiei de la finalul sedintei s-a stabilit ca referinta pentru sedinta de maine acelasi pret cu cel din sedinta de astazi, 0.3950 lei pentru o actiune TLV.

Cotatia actiunilor TLV se apropie tot mai mult de pretul preferential oferit actionarilor in urma majorarii de capital, in momentul de fata acestia inregistrand un profit teoretic de 12.86%.

SIF Oltenia (SIF5) cu aproximativ 1.81 mil lei in dreptul valorii tranzactionate urmeaza in topul lichiditatii. Acest emitent a inchis si el la aceiasi valoare ca in precedenta sedinta, 2.7500 lei pentru o actiune SIF5.

Banca Carpatica (BCC) a ajuns foarte repede in cotatia maxima acceptata de BVB pentru o sedinta dupa ce agentiile de stiri au facut public astazi ca banca germana Commerzbank poarta discutii pentru preluarea emitentului. Aceleasi surse au afirmat astazi ca actionarii evalueaza banca intre 1.8 si 2 miliarde lei. Emitentul a fost oprit de la tranzactionare astazi la ora 14:18, pretul unei actiuni ajungand la 0.2530 lei/actiune (+15.00%).

Sectorul petrolier a suferit si el la capitolul lichiditate, principalii emitenti din acest sector inregistrand valori ale tranzactiilor mai mici de un milion lei. Pretul unei actiuni Rompetrol (RRC) s-a depreciat astazi cu 3.57% ajungand la 0.0540 lei pe fondul unui rulaj modest. In prima parte a sedintei titlurile RRC inregistrau un usor avans fata de sedinta precedenta, presiunea ridicata exercitata de vanzatori a coborat insa pretul pana la finalul sedintei, marcand la final si minimul zilei.STIRI BURSIERE

BVB lanseaza doi noi indici
Bursa de Valori Bucuresti a decis lansarea a doi noi indici incepand cu 1 iulie: BET-XT(Bucharest Exchange Trading Extended Index) si BETNG(Bucharest Exchange Trading Energy & Related Utilities Index). BET-XT este un indice blue-chip si reflecta evolutia preturilor celor mai lichide companii tranzactionate, inclusiv SIF-urile, ponderea maxima a unui simbol in indice fiind de 15%. BET-NG este un indice sectorial ce urmareste miscarea preturilor actiunilor companiilor al caror domeniu de activitate principal este asociat cu sectorul economic energie si utilitatile aferente acestuia. Ponderea maxima a unui simbol in indice este de 30%.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2025%2006%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
66 useri online

Useri autentificati: