DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 19.06.2008 - extras

Sedinta bursiera de astazi pastreaza tendinta unei lichiditati reduse pe fondul careia indicii bursieri au pierdut peste doua puncte procentuale

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 19.06.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 20.06.2008

Text extras din document
Cursul BNR 19.06.2008 1 EURO = 3.6732 LEI

Sedinta bursiera de astazi pastreaza tendinta unei lichiditati reduse pe fondul careia indicii bursieri au pierdut peste doua puncte procentuale.

Cel mai tranzactionat emitent in piata principala a venit astazi din sectorului petrolier, Petrom (S P) inregistrand un rulaj in valoare de 8.96 mil lei. Acest emitent a facut nota discordanta la capitolul lichiditate, interesul fiind destul de ridicat pentru actiunile S P. In finalul sedintei presiunea vanzatorilor a fost ceva mai mare, pretul la care a fost realizatat ultima tranzactie cu actiuni S P fiind de 0.4910 lei/actiune, in scadere cu 2.77%.

SIF Moldova (SIF2) cu aproximativ 3.60 mil lei in dreptul valorii tranzactionate se claseaza pe locul al doilea in topul lichiditatii. Acest emitent a inchis sedinta in scadere, minimul la care au fost tranzactionate actiunile SIF2 astazi a coincis cu pretul la care s-a realizat ultima tranzactie adica 2.1200 lei/actiune (-2.30%).

SIF Transilvania (SIF3) continua deprecierea puternica, astazi detinatorii de SIF3 pierzand 4.65%. pretul actiunilor s-a depreciat astazi de la 1.7000 lei, pret la care s-a deschis sedinta, pana la 1.6400 lei, valaore la care s-a realizat ultima tranzactie astazi pe piata principala.

Sectorul bancar a suferit si el la capitolul lichiditatea, BRD Groupe Societe Generale (BRD) inregistrand un rulaj de doar 2.82 mil lei. Pretul unei actiuni BRD a coborat in sedinta de astazi pana la 20.60 lei, pret la care a si inchis sedinta, marcand astfel o scadere de 1.90%. Actiunile Erste Bank (EBS) au inchis sedinta de la Bucuresti cu un rulaj modest in valoare 1.55 mil lei. Pierderea marcata de acest emitent a fost de nu mai putin de 3.28%, ultima tranzactie fiind realizata la pretul de 159.00 lei/actiune.

Sectorul farmaceutic a pierdut si el astazi din capitalizarea bursiera, cea mai importanta pierdere fiind inregistrata de Biofarm SA (BIO) pe fondul unei lichiditati modeste. In urma licitatiei de inchidere a fost stabilit un nou minim al zilei la nivelul de 0.3260 lei/actiune (-5.78%).STIRI BURSIERE

SIF Transilvania (SIF3)
SIF Transilvania informeaza ca la termenul din data de 19.06.2008, Curtea de Apel Brasov a amanat pentru data de 24.07.2008 solutionarea apelului declarat de Stoica Daniel impotriva Sentintei civile nr. 17/CC/26.03.2008 a Tribunalului Brasov, pronuntata in Dosarul comercial nr. 9.100/ 62/ 2007, sentinta prin care s-a respins cererea de constatare a nulitatii absolute a Hotararii A.G.E.A. nr. 1/27.04.2007 a SIF Transilvania referitoare la majorareacapitalului social.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2019%2006%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
23 useri online

Useri autentificati: