DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 16.06.2008 - extras

POLICOLOR SA: transferului de actiuni intre Romanian Investment Fund (Cyprus) Limited si RC2 (Cyprus) Limited

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 16.06.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 16.06.2008

Text extras din document
Cursul BNR 16.06.2008 1 EURO = 3.6601 LEI

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat astazi evolutii in directii usor diferite pentru fiecare sector, astfel BET-FI a inchis pe un verde slab 0.05% in timp ce BET si BET-C au inregistrat minusuri usoare. S-au tranzactionat astazi putin peste 10 mil $, cu valori mai mari pentru piata Regular si piata XMBS .

Societatile de Investitii Financiare, au dominat sedinta de tranzactionare, peste 10 mil lei fiind trazactionate de actiuni SIF, insemnand peste 60% din piata REGULAR. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Transilvania (SIF3), cu un volum de 1.6 mil actiuni tranzactionate. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 1.6700 lei/actiune, cu o apreciere de peste 3.09%. Si SIF Muntenia (SIF4) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta schimbandu-se actiuni in valoare de 2 mil lei cu o cadere a cotatiei de 1.20% decat cel din sedinta precedenta. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut usoare aprecieri astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 53,034.93 puncte.

Sectorul petrolier si cel bancar au fost urmatoarele ca valori tranzactionate. Actiunile Petrom (S P) s-au apreciat astazi cu un timid 0.97% , volumul de aproape 1.23 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.5150 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al S P, pentru sedinta de maine de 0.5200 lei pe actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a pierdut astazi 0.66%. S-au tranzactionat aproape 2.75 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.0600 lei pe actiune.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a coborat astazi usor, in piata realizandu-se 235 tranzactii la un pret mediu de 0.4510 lei, valoarea depasind cu putin 1.26 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.4480 lei pe actiune (0.22%). Actiunile BRD-Groupe

Societe Generale au avut o sedinta de tranzactionare mai putin agitata cu aproape 85 mii actiuni tranzactionate, iar ultimul pret a consemnat o inchidere cu 0.92% mai scazuta fata de sedinta de sedinta de vineri.

Astazi cotatia titlurilor Erste Bank (EBS) a urcat usor nereusind insa sa depaseasca cotatia de la bursa vieneza a bancii austriece. Cu o lichiditate destul de slaba care a reusit decat sa depaseasca usor 734 mii lei pretul a urcat cu 0.61% pana la nivelul de 165.000 lei pentru o actiune.STIRI BURSIERE

POLICOLOR SA (PCL)
Ca urmare a unei Notificari transmisa prin fax societatii de catre Romanian Investment Fund (Cyprus) Limited, RC2 (Cyprus) Limited si RAEF, primita in data de 13.06.2008 ora 17.20, am fost informati, in legatura cu incheierea unui contract privind optiunea de transfer a unui numar de 23.680.400 actiuni emise de SC Policolor S.A. (“Actiunile”), conform caruia RC2 si RIF au dreptul sa cumpere Actiunile detinute de RAEF, care la randul sau are dreptul de a cere cumpararea de catre RC2 si RIF a Actiunilor care fac obiectul contractului. Contractul se poate executa prin mijloace adecvate efectuarii tranzactiilor pe piata reglementata, incepand cu data semnarii si pana la sfarsitul zilei de 3 noiembrie 2008 la un pret pe actiune de EUR 1.1648, calculat in lei la cursul comunicat de BNR in ziua precedenta zilei tranzactiei. In urma realizarii transferului de actiuni intre RC2 si RIF pe de o parte si RAEF pe de alta parte, vor intervene modificari in structura actionariatului societa?ii comerciale Policolor S.A., respectiv se vor modifica detinerile concertate ale RC2 (CYPRUS) LIMITED si ROMANIAN INVESTMENT FUND (CYPRUS) LIMITED de la 59.2826% din capitalul social la 92.5147% din capitalul social.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2016.06.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
17 useri online

Useri autentificati: