DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 13.06.2008 - extras

Banca Transilvania: Ionut Patrahau , Director General Adjunct al bancii, devine incepand cu 1 octombrie ac, consultant BT in proiecte importante pentru dezvoltarea companiei

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 13.06.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 13.06.2008

Text extras din document
Cursul BNR 13.06.2008 1 EURO = 3.6724 LEI

Ultima sedinta din aceasta saptamana a fost caracterizata de o lichiditate scazuta, valoarea tranzactionata astazi la Bucuresti depasind cu putin 22 mil lei. Pe fondul lipsei relative de interes a investitorilor indicii oficiali ai bursei au inchis in usoara crestere aceasta saptamana.

Cel mai tranzactionat emitent in piata principala a venit astazi din sectorului investitiilor financiare, SIF Transilvania (SIF3) inregistrand un rulaj in valoare de 2.53 mil lei. Pretul mediu al zilei a fost cu un pas de cotare sub inchiderea acestei saptamani, valoarea de referinta pentru sedinta de luni fiind stabilita la 1.6200 lei/actiune (+1.89%).

Sectorul chimic da locul doi al acestei sedinte, Azo Mures (AZO) ramanand unul dintre emitentii preferati de investitori. Detinatorii de AZO au incheiat aceasta zi cu castig de 3.42%, licitatia de inchidere stabilind ca referinta pentru sedinta de luni pretul de 0.7550 lei/actiune, pret maxim atins de emitent astazi.

SIF Oltenia (SIF5) cu aproximativ doua mil lei in dreptul valorii tranzactionate se claseaza pe locul al treilea in topul lichiditatii. Acest emitent a inchis sedinta la aceiasi valoare ca si precedenta, pretul mediu al zilei insa a fost superior acestei valori cu un pas de cotare.

Sectorul bancar a suferit si el la capitolul lichiditatea, BRD Groupe Societe Generale (BRD) inregistrand un rulaj de doar 1.11 mil lei. Pretul unei actiuni BRD a urcat in sedinta de astazi pana pana la 22.30 lei, dupa care a coborat pana la 21.70. pretul la care vor fi raportate tranzactiile de maine a fost stabilit la 21.80 lei/actiune, in scadere cu 0.46% fata de sedinta precedenta.

Pe piata tranzactiilor speciale s-a transferat astazi un pachet de 3 mil actiuni ale Brainconf SA (BRCR). Pretul la care s-a transferat pachetul ce reprezinta aproximativ 6.70% din capitalul social a fost 0.5100 (+2.00%). De mentionat ca pe piata principala investitorii nu au relizat nici o tranzactie cu acest emitent, referinta ramanand astfel neschimbata.STIRI BURSIERE

Banca Transilvania (TLV)
Ionut Patrahau , Director General Adjunct al bancii, devine incepand cu 1 octombrie ac, consultant BT in proiecte importante pentru dezvoltarea companiei. Unul dintre acestea este coordonarea si structurarea subsidiarei BT din Republica Moldova.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2013%2006%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
23 useri online

Useri autentificati: