DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 06.06.2008 - extras

Societatea de investitii financiare Muntenia a cumparat un pachet de 4,000,000 actiuni emise de SC Fondul Proprietatea SA la un pret de 0.6000 lei pe actiune. Valoarea toatala tranzactiei a fost de 2.400.000 lei.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 06.06.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 06.06.2008

Text extras din document
Cursul BNR 06.06.2008 1 EURO = 3.6422 LEI

Actiuni in valoare de aproape 30 mil lei au facut astazi obiectul tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti. Valoarea actiunilor tranzactionate este intr-o oarecare crestere fata de sedinta precedenta insa cu aproape 6 mil ron sub rulajul mediu inregistrat zilnic de la inceputul anului si cu aproape 50% mai redus decat cel inregistrat zilnic in anul precedent.

Titlurile Petrom (S P) au avut o sedinta activa astazi, tranzactionandu-se peste 4.59 mil actiuni la un pret mediu de 0.5300 lei. Pretul de inchidere a fost 0.5200 lei/actiune, pret stabilit de deprecierea de astazi de 0.95%. Capitalizarea Rompetrol (RRC) a castigat astazi 1.47% dupa ce in piata s-au tranzactionat 8.44 mil majoritatea la pretul de 0.0617 lei/actiune. Pretul de referinta pentru sedinta urmatoare a fost stabilit la nivelul 0.0620 lei.

Dupa o deschidere mai timida, Societatile de Investitii Financiare au consemnat o usoara apreciere a preturilor, indicele BET-FI crescand cu 0.78%. Dintre SIF-uri actiunile SIF Oltenia (SIF5) au fost cele mai cautate astazi transferandu-se un volum de aproape 0.61 mil actiuni stabilind o inchidere cu 1.36% mai ridicata decat pretul de referinta inregistrat in sedinta precedenta.

Si actiunile SIF Moldova (SIF2) au fost printe preferatele investitorilor astazi marcand un volum de peste 0.70 mil actiuni tranzactionate. Ultimul pret a stabilit pretul de referinta pentru sedinta urmatoare la nivelul 2.2800 lei/actiune.

O zi fasta pentru sectorul bancar, valoarea actiunilor BRD Groupe Societe Generale (BRD) depasind cu putin 2.51 mil lei. Majoritatea tranzactiilor cu tiluri BRD s-au executat la pretul 23.0000 lei cu putin sub pretul in care au inchis sedinta de tranzactionare de astazi.

Si titlurile Banca Transilvania (TLV) s-au apreciat astazi cu 0.85%, pe fondul realizarii unui rulaj de aproape 3 mil actiuni. In total, pe sectorul bancar s-au tranzactionat actiuni in valoare de 3.9 mil lei, o valoare relativ redusa fata de zilele precedente.

Actiunile Erste Bank (EBS) au inregistrat o usoara depreciere in sedinta de astazi, Ele au urmat indeaproape cotatia de la Viena care a scazut de asemenea. De remarcat este faptul ca dupa inchiderea bursei bucurestene cotatia a mai scazut cu inca 1.6% la bursa vieneza. O actiune EBS a fost cotata la inchidere la 169.0000 lei. Lichiditatea a fost destul de slaba, valoarea tranzactiilor depasind cu putin pragul de 1 mil. lei.STIRI BURSIERE

SIF MUNTENIA (SIF4)
Societatea de investitii financiare Muntenia a cumparat un pachet de 4,000,000 actiuni emise de SC Fondul Proprietatea SA la un pret de 0.6000 lei pe actiune. Valoarea toatala tranzactiei a fost de 2.400.000 lei. Transferul de proprietate a fost inregistrat la Depozitorul Central in data de 04.06.2008.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2006.06.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
24 useri online

Useri autentificati: