DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 05.06.2008 - extras

BRD Grope Societe Generale incepe plata dividendelor aferente anului 2007 catre actionarii sai, inregistrati in registrul actionarilor BRD la data de 9 mai 2008.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 05.06.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 05.06.2008

Text extras din document
Cursul BNR 05.06.2008 1 EURO = 3.6198 LEI

Sedinta bursiera de astazi nu a excelat la capitolul lichiditate, pe fondul lipsei de interes a investitorilor indicii bursei bucurestene s-au mentinut la acelasi nivel ca si in sedinta precedenta, inregistrand variatii nesemnificative.

Cel mai tranzactionat emitent in piata principala a venit astazi din sectorului utilitatilor, C TEE Transelectica (TEL) inregistrand un rulaj in valoare de 3.60 mil lei. La nivelul acestui emitent s-a schimbat in a doua parte a sedintei un pachet de 100,000 actiuni la pretul de 27.00 lei (-1.82%) pentru o actiune. Licitatia de inchidere a stabilit acelasi pret de 27.00 lei ca referinta pentru sedinta de maine, tranzactiile cu titluri TEL raportandu-se maine la acest pret.

Sectorul bancar urmeza in topul celor mai tranzactionati emitenti, BRD Groupe Societe Generale (BRD) ocupand locul secund in acest top cu o valaore a tranzactiilor de 2.23 mil lei. Pretul unei actiuni BRD a urcat in sedinta de astazi pana pana la 22.90 lei, cu un pas de cotare peste pretul de referinta, la finalul sedintei pretul a coborat sub aceasta valaore. Ultima tranzactie realizata cu actiuni BRD a fost realizata la pretul de 22.70 lei/actiune, in usoara scadere cu 0.44%.

Cea mai tranzactionata Societate de Investitii Financiare a fost astazi SIF Oltenia (SIF5) cu putin peste doua mil lei in dreptul valorii tranzactionate. Presiunea exercitata de vanzatori a fost ceva mai mare decat cea exercitata de cumparatori, pretul la care a inchis sedinta emitentul fiind in scadere cu 0.67% (2.9500 lei/actiune) fata de precedenta. Pe locul secund in sectorul investitiilor financiare s-a clasat SIF Moldova (SIF2) cu un rulaj de 752 mii actiuni. Acest emitent a inchis sedinta la acelasi nivel cu precedenta, 2.2600 lei/actiune fiind pretul la care s-a executat ultima tranzactie.

Cel mai mare emitent autohton listat la BVB, Petrom SA (SNP), a inchis sedinta in usoara crestere pe fondul unei lichiditati reduse. Cotatia actiunii S P a fost destul de stabila astazi, pretul la care au fost tranzactionate titlurile a oscilat intre 0.5200 si 0.5300 lei. Pretul de inchidere a fost stabilit inre cele doua valori metionate anterior, 0.5250 lei/actiune (+0.96%) fiind referinta sedintei de maine.STIRI BURSIERE

BRD Grope Societe Generale (BRD)
Luni, 9 iunie 2008, BRD - Groupe Societe Generale incepe plata dividendelor aferente anului 2007 catre actionarii sai, inregistrati in registrul actionarilor BRD la data de 9 mai 2008.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2005%2006%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
22 useri online

Useri autentificati: