DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 02.06.2008 - extras

Bursa de Valori Bucuresti informeaza ca incepand din data de luni 9 iunie 2008, orarul de tranzactionare se va prelungi cu doua ore, pana la ora 16:30, atat pentru piata spot, cat si pentru piata derivatelor

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 02.06.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 02.06.2008

Text extras din document
Cursul BNR 02.06.2008 1 EURO = 3.6082 LEI

Tranzactiile efectuate la Bursa de Valori Bucuresti au inregistrat si astazi un rulaj nu tocmai ridicat, acesta oprindu-se la aproape 14.2 mil euro. Societatile producatoare de ingrasaminte au fost din nou in centrul atentiei investitorilor cu un procentaj de peste 17% din valoarea tranzactionata astazi la BVB. In alta ordine de idei indicele BET a inregistrat cea mai puternica apreciere la BVB de 1.81%.

Cu rulaje aproximativ egale, s-au situat in topul celor mai tranzactionati emitenti BRD Groupe Societe Generale (BRD) si Amonil SA(AMO). Ambii au reusit rulaje ce au depasit 1.6 mil euro insa cotatia a urmat cai usor diferite. Daca actiunile BRD s-au apreciat usor pe final de sedinta pana la 23.2000 lei pentru o actiune, actiunile Amonil au coborat in timpul sedintei destul de drastic ajungand si pana la un minim de 0.0870 lei (-10.30%), dupa care actiunea s-a apreciat pe final pana la 0.0950 lei (-2.06%).

SIF Oltenia (SIF 5) a inregistrat astazi un volum tranzactionat de 1.4 mil titluri cu o valoare totala de 4.18 mil lei. SIF5 a deschis sedinta de tranzactionare cu un pret de 3.0200 lei/actiune, a atins un minim de 2.9800 lei/actiune, un maxim de 3.0500 lei/actiune si a inchis sedinta cu un pret de 2.9900 lei/actiune (-0.99%).

SIF Moldova (SIF2) a inregistrat o depreciere a capitalizarii bursiere de 0.85%, pretul ultimei tranzactii stabilind un pret de referinta pentru sedinta de maine de 2.3200 lei/actiune. Volumul tranzactionat cu titluri SIF2 a fost de 1.05 mil actiuni cu o valoare totala de 2.42 mil lei.

Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o apreciere puternica, pe fondul realizarii unui rulaj de aproximativ 7 mil actiuni. Capitalizarea bursiera a urcat la noi valori, dupa ce valoarea unei actiuni a variat cu 0.0350 lei. Valoarea de referinta pentru sedinta de maine a ajuns la 0.5000 lei/actiune (+5.71%).

Astazi cotatia titlurilor Erste Bank (EBS) a urcat usor pana aproape de 49 euro. Cu o lichiditate destul de slaba care a reusit decat sa depaseasca usor 1.25 mil lei pretul a urcat cu 0.74% pana la nivelul de 176.3000 lei pentru o actiune urmand indeaprape cotatia companiei de pe piata vieneza unde variaza in jurul valorii de 48.86 euro pentru o actiune. Unul din putinii emitenti care au inchis sedinta pozitiv este S P PETROM (S P). Aici au fost schimbate 6.75 mil titluri in piata regular, Iar castigul inregistrat de investitori s-a situat la inchidere la 1.82% pretul de inchidere ajungand la valoarea 0.5600 lei/actiune.STIRI BURSIERE

BVB
Bursa de Valori Bucuresti informeaza ca incepand din data de luni 9 iunie 2008, orarul de tranzactionare se va prelungi cu doua ore, pana la ora 16:30, atat pentru piata spot, cat si pentru piata derivatelor. In urma demersurilor intreprinse de Depozitarul Central, au fost obtinute avizele necesare de la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare si de la Banca Nationala a Romaniei, pentru a putea pune in aplicare decizia Consiliului Bursei. Depozitarul Central si Casa de Compensare Bucuresti si-au adaptat reglementarile si procedurile in conformitate cu noul program de tranzactionare de la BVB.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2002.06.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
35 useri online

Useri autentificati: