DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 27.05.2008 - extras

Actiuni in valoare de peste 44 mil lei au facut astazi obiectul tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 27.05.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 27.05.2008

Text extras din document
Cursul BNR 27.05.2008 1 EURO = 3.6731 LEI

Actiuni in valoare de peste 44 mil lei au facut astazi obiectul tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti. Valoarea actiunilor tranzactionate este in scadere fata de sedinta precedenta insa bursa per ansamblu s-a aflat pe un trend pozitiv, indicele BET-FI stabilind cea mai importanta apreciere in randul indicilor, urcand astazi cu 3.14%.

Dupa o deschidere mai timida, Societatile de Investitii Financiare au consemnat o apreciere semnificativa a cotatiilor, indicele BET-FI crescand cu peste 1600 de puncte.

Actiunile SIF Oltenia (SIF5) au fost cele mai cautate din domeniul investitiilor financiare, astazi transferandu-se un volum de aproape 1.38 mil actiuni stabilind o inchidere cu 3.83% mai ridicata decat pretul de referinta si anume 2.9800 lei. Si actiunile SIF Moldova (SIF2) au fost printe preferatele investitorilor astazi marcand un volum de peste 1.32 mil actiuni tranzactionate. Ultimul pret a stabilit pretul de referinta pentru sedinta urmatoare la nivelul 2.2700 lei/actiune (3.65%).

Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a castigat astazi doar 1.99% dupa o sedinta in care cotatia a variat destul de mult. Maximul zilei a fost atins la 0.0680 lei (12.95%) spre deschiderea sedintei dupa care cursul s-a stabilizat si a inchis la 0.0614 lei pentru o actiune. Rulajul inregistrat astazi in dreptul titlurilor Rompetrol a fost de putin peste 34 mil actiuni.

Sectorul bancar a avut si el parte de usoare cresteri. Banca Transilvania(TLV) a avut o cota de piata de peste 7% depasind cu putin 3.30 mil lei. Majoritatea tranzactiilor cu titluri TLV s-au executat la pretul 0.4510 lei acesta fiind si pretul de inchidere.

Atat titlurile BRD Groupe Societe Generale (BRD) cat si cele Banca Comerciala Carpatica (BCC) s-au apreciat astazi cu 1.35%, respectiv 2.24% pentru actiunile BCC. In total, pe sectorul bancar s-au tranzactionat actiuni in valoare de 6.21 mil lei, reprezentand putin peste 14% din piata .

Titlurile Amonil(AMO) au fost insa din nou in atentia investitorilor inchizand la 14.88% cu peste 67 mil. actiuni tranzactionate si cu inca 47 mil actiuni la cumparare in maximul zilei. Asemanator au inchis si titlurile Azomures (AZO), Oltchim(OLT), OIL Terminal (OIL), Altur Slatina(ALT) si Sinteza(STZ) care au ramas fara oferta si cu un numar apreciabil de intentii de cumparare.STIRI BURSIERE

SIF OLTENIA (SIF5)
Societatea informeaza ca in cele 3 etape de subscriere la majorarea capitalului social al S.C. Tusnad S.A. Baile Tusnad, S.I.F. Oltenia S.A. a participat, prin exercitarea dreptului de preferinta, cu suma de 1,732,518.3 lei, reprezentand contravaloarea unui numar de 17,325,183 actiuni. In etapa a III-a , S.I.F. Oltenia S.A. a subscris suma de 576,793.8 lei, reprezentand contravaloarea unui numar de 5,767,938 actiuni. Avand in vedere ca in cadrul acestei etape a fost suprasubscriere, S.I.F. Oltenia S.A. i-au fost alocate numai 777,805 actiuni in valoare de 77,780.5 lei, suma de 499,013.3 lei fiind returnata societatii. Astfel, ca urmare a finalizarii actiunii de majorare a capitalului social al S.C. Tusnad S.A. Baile Tusnad, S.I.F. Oltenia S.A. a subscris suma totala de 1,233,505 lei, reprezentand contravaloarea a 12,335,050 actiuni, cu valoare nominala 0.10 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2027.05.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
21 useri online

Useri autentificati: