DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 23.05.2008 - extras

Institutia de credit MKB Romexterra Bank S.A., isi va incepe activitatea de tranzactionare ca Participant la sistemul de tranzactionare al B.V.B.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 23.05.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 23.05.2008

Text extras din document
Cursul BNR 23.05.2008 1 EURO = 3.6755 LEI

Sfarsitul satamanii bursiere a inregistrat la BVB un volum tranzactionat de doar16.5 mil lei, toti principalii indici bursieri marcand usoare deprecieri, de mai putin de un punct procentual.

Producatorul de ingrasaminte si produse azotoase, AZOMURES SA (AZO) a fost preferatul investitorilor marcand inca o zi de crestere importanta. Ultimul pret al zilei a fost de 0.4490 lei/ actiune (+14.83%). Volumul tranzactionat cu titluri AZO a fost de 4.78 mil titluri, acesta terminand sedinta de tranzactionare fara vanzatori, si cu o cerere de cumparare in pretul maxim al zilei de aproape 1.8 mil titluri.

Titlurile SIF Moldova (SIF 2) s-au tranzactionat intr-un numar de 0.82 mil titluri, cu o valoare totala de 1.78 mil lei. Ultima tranzactie cu titluri SIF 2 a fost realizata la valoarea de 2.1400 lei/actiune, in scadere cu 1.83% fata de sedinta precedenta, dupa ce in timpul sedintei a atins un maxim de 2.2100 lei/actiune.

BRD GSG (BRD) a adunat in piata o valoare a tranzactiilor de aproximativ 0.6 mil lei, ultimul pret al zilei fiind de 22.1000 lei/actiune (+0.91%). Pretul titlurilor BRD nu a inregistarat variatii semnificative, osciland astazi intre un minim de 22.0000 lei/actiune si un maxim de 22.2000 lei/actiune.

Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au inregistrat o valoare a cotatiei bursiere cu 2.92% mai mici decat in sedinta precedenta, si anume 0.0631 lei/actiune. Volumul tranzactionat cu titluri RRC a fost unul modest de doar 1.9 mil actiuni, cu o valoare totala de 0.12 mil lei

Banca Transilvania (TLV) a marcat in sedinta curenta o usoara depreciere a cotatiei busiere, pretul de inchidere fiind de 0.4440 lei/actiune (-0.89%), in timp ce volumul tranzactionat a fost de 2.17mil titluri, cu o valoare totala de 0.96 mil lei.

In sectiunea RGBS a pietei Rasdaq cel mai tranzactionat emitent de astazi a fost Automobile Craiova SA (AUCS), ale carui titluri au fost transferate in piata intr-un numar de 13.9 mii actiuni, valoarea totala tranzactionata fiind de 0.35 mil lei. Ultimul pret al tranzactiilor cu titluri AUCS a fost de 25.1000 lei/actiune (+0.40%).STIRI BURSIERE
Bursa de Valori Bucuresti informeaza ca incepand cu data de 26 mai 2008, institutia de credit MKB Romexterra Bank S.A., isi va incepe activitatea de tranzactionare ca Participant la sistemul de tranzactionare al B.V.B. Obiectul de activitate al societatii este activitatea de intermediere a tranzactiilor financiare si administrare a fondurilor - cod CAEN 6712

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2023%2005%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
21 useri online

Useri autentificati: