DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 22.05.2008 - extras

S.C. Uztel SA Ploiesti - a inceput tranzactionarea actiunilor pe piata reglementata administrata de B.V.B.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 22.05.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 22.05.2008

Text extras din document
Cursul BNR 22.05.2008 1 EURO = 3.6767 LEI

Cea de-a patra zi a acestei saptamani a fost marcata de deprecieri ale cotatiilor actiunilor la Bursa de Valori Bucuresti, continuand scaderea inceputa in sedinta de marti. Lichiditatea a fost una redusa, stabilindu-se in final o valoarea totala a tranzactiilor bursiere in aceasta sesiune de 30.13 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de scadere cu volume tranzactionate reduse. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 7.06 mil lei (aproximativ 32% din valoarea pietei REGULAR). SIF Moldova (SIF2), cel mai tranzactionat SIF de astazi din punct de vedere valoric, a inregistrat o suma a tranzactiilor de 2.53 mil lei, cu un pret mediu al unei actiuni SIF2 de 2.1800 lei/actiune si o variatie finala a pretului ultimei tranzactii fata de pretul de referinta de -1.36%.

Cele mai lichide actiuni din aceasta sedinta au fost cele ale societatii C.N.T.E.E. Transelectrica Bucuresti (TEL). Actiunile TEL au stabilit un pret de inchidere in scadere cu peste 2.50 puncte procentuale fata de pretul de referinta. Cotatia la care s-a realizat ultima tranzactie a fost de 27.5000 lei/actiune (-2.83%), iar valoarea transferurilor cu simbolul TEL a fost de aproximativ 3.87 mil lei.

Facand referire la sectorul bancar, titlurile Banca Transilvania (TLV) au adunat in sedinta curenta o valoare a tranzactiilor de 2.00 mil lei, in scadere cu aproximativ 18% fata de ziua de miercuri. Pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit la 0.4480 lei/actiune, in usoara urcare, cu 0.45%, fata de referinta de astazi. De asemenea, actiunile BRD-Groupe Societe Generale (BRD) au cumulat o valoare a transferurilor de 1.60 mil lei, atingand un pret maxim de 22.2000 lei/actiune si avand un pret de inchidere inferior inchiderii de ieri, respectiv 21.9000 lei/actiune (-1.35%).

Titlurile Petrom Bucuresti (SNP) s-au tranzactionat intr-o valoare redusa de 1.83 mil lei, la preturi variind intre un minim de 0.5200 lei/actiune si un maxim de 0.5400 lei/actiune. Pretul de inchidere a fost stabilit la nivelul minim atins astazi, marcandu-se astfel o variatie finala negativa de 2.80%.

De mentionat ca astazi, pe piata DEALS, s-a incheiat o tranzactie cu actiunile Flamingo International Bucuresti (FLA), in valoare totala de 3.83 mil lei, transferul fiind realizat la pretul de 0.2390 lei/actiune. Volumul deal-ului cu simbolul FLA, respectiv 16.03 mil actiuni, reprezinta o pondere de 2.06% din capitalul social al emitentului.STIRI BURSIERE

UZTEL PLOIESTI (UZT)
Bursa de Valori Bucuresti S.A a informat ca din data de 22.05.2008 a inceput tranzactionarea actiunilor emise de S.C. Uztel SA Ploiesti pe piata reglementata administrata de B.V.B., Sectorul Titluri de Capital, Categoria 2 Actiuni. Principalele caracteristici ale actiunilor emise de S.C. UZTEL SA Ploiesti sunt:
 • numar actiuni: 2,332,593;
 • valoare nominala: 2.5000 lei;
 • cod ISIN: ROUZTEACNOR5;
 • simbol: UZT.

  Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2022%2005%202008.pdf


 • Lumea bursiera

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  36 useri online

  Useri autentificati: