DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 21.05.2008 - extras

Ecomaster - Servicii Ecologice, companie a grupului Rompetrol, dezvolta in premiera in Romania o tehnologie proprie de neutralizare si eliminare a deseurilor periculoase.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 21.05.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 21.05.2008

Text extras din document
Cursul BNR 21.05.2008 1 EURO = 3.6412 LEI

Tranzactiile efectuate la Bursa de Valori Bucuresti au inregistrat si astazi un rulaj mediocru, acesta oprindu-se la doar 10.30 mil euro. Societatile de Investitii Financiare au fost din nou in centrul atentiei investitorilor cu un procentaj de aproape 40% din valoarea tranzactionata astazi la BVB.

Indicele ROTX a inregistrat o depreciere de 1.49%, fiind cea mai importanta depreciere a vre-unui indice de la BVB astazi.

SIF Oltenia (SIF 5) a inregistrat astazi un volum tranzactionat de 1.40 mil titluri cu o valoare totala de 4.10 mil lei. SIF5 a deschis sedinta de tranzactionare cu un pret de 2.8800 lei/actiune, a atins un minim de 2.8600 lei/actiune, un maxim de 2.9600 lei/actiune si a inchis sedinta cu un pret de 2.8700 lei/actiune (2.05%).

SIF Moldova (SIF2) a inregistrat o depreciere a capitalizarii bursiere de 1.34%, pretul ultimei tranzactii stabilind un pret de referinta pentru sedinta de maine de 2.2100 lei/actiune. Volumul tranzactionat cu titluri SIF2 a fost de 1.90 mil actiuni cu o valoare totala de 4.24 mil lei.

Sectorul bancar a inregistrat si el o evolutie descendenta in aceasta sedinta de tranzactionare. BRD Groupe Societe Generale (BRD) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 1.06 mil. lei. Capitalizarea bursiera a acestui emitent a scazut in aceasta sedinta bursiera cu 1.77%, valoarea de referinta pentru sedinta de tranzactionare de maine fiind stabilita la 22.2000 lei/actiune. Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 2.45 mil. lei.

Capitalizarea bursiera a acestui emitent a scazut usor astazi(-0.89%), valoarea de referinta pentru sedinta de maine devenind 0.4460 lei/actiune.

Cotatia titlurilor Erste Bank (EBS) a cazut astazi pana la 170.3000 lei. Cu o lichiditate destul de slaba care a reusit decat sa depaseasca usor 1 mil lei pretul a coborat cu 3.24% urmand indeaprape cotatia comaniei de la piata vieneza unde variaza in jurul valorii de 46.27 euro pentru o actiune.

Unul din putinii emitenti care au inchis sedinta pozitiv este CNTEE Transelectrica. Aici au fost schimbate 41 mii de titluri in piata regular, Iar castigul inregistrat de investitori s-a situat la inchidere la 1.07%, pretul de inchidere ajungand la valoarea 28.3000 lei/actiune.STIRI BURSIERE

ROMPETROL S.A. (RRC)
Ecomaster - Servicii Ecologice, companie a grupului Rompetrol, dezvolta in premiera in Romania o tehnologie proprie de neutralizare si eliminare a deseurilor periculoase. Intr-o faza ulterioara, procesul include si decontaminarea terenurilor afectate de aceste deseuri, care sunt astfel redate in folosinta, dupa actiuni specifice de ecologizare. Noua tehnologie este realizata de echipa de cercetare dezvoltare a Ecomaster si a necesitat o investitie de aproximativ 2 milioane USD, aici fiind incluse si costurile procesului de inovare, testare si implementare, achizitionarea echipamentelor necesare si trainingul personalului in aplicarea noilor procese.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2021.05.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
24 useri online

Useri autentificati: