DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 20.05.2008 - extras

SIF Moldova SA a cumparat in data de 20.05.2008 un pachet de 3,328,400 actiuni ale emitentului Banca Transilvania SA. Sedinta de astazi a fost caracterizata de o lichiditate scazuta, indicii bursieri inchizand in usoara coborare.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 20.05.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 20.05.2008

Text extras din document
Cursul BNR 20.05.2008 1 EURO = 3.6361 LEI

Sedinta de astazi a fost caracterizata de o lichiditate scazuta, indicii bursieri inchizand in usoara coborare. Cea mai importanta depreciere a cunoscut-o singurul indice sectorial al BVB, BET-FI, acesta inchizand sedinta in scadere cu 1.33%.

Cea mai mare valoare a tranzactiilor de pe piata principala se regaseste in dreptul Bancii Transilvania (TLV). Lichiditatea acestui emitent a fost relativ buna, astazi fiind tranzactionate actiuni in valoare de 4.80 mil lei. Dupa ce in prima parte a sedintei emitentul inregistra un avans de 0.0100 lei fata de sedinta anterioara, presiunea exercitata de vanzatori a coborat pretul actiunilor TLV pana la un minim intra-day de 0.4450 lei/actiune. Pretul de referinta pentru sedinta urmatoare, stabilit in urma licitatiei de inchidere a fost de 0.4500 lei pentru un titlu TLV, in scadere cu 2.17%.

Urmatorul emitent in topul celor mai tranzactionati astazi este SIF Muntenia (SIF4), cu o valoare a tranzactiilor in piata principala de 3.28 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in scadere dupa ce in prima parte inregistra o usoara crestere fata de sedinta de ieri. Detinatori de actiuni SIF4 au iregistrat un minus in portofoliu de 1.18% in dreptul acestui emitent in urma sedintei de astazi, referinta pentru sedinta de maine fiind de 1.6700 lei/actiune.

Producatorul de ingrasaminte AZO Mures (AZO) a continuat in prima parte a sedintei evolutia spectaculoasa din ultimele sedinte atangand un maxim de 0.3440 lei/actiune (+8.79%). In a doua parte insa, mare parte dintre investitori au preferat sa marcheze profitul, presiunea la vanzare coborand cursul actiunilor pana la referinta stabilita in sedinta de ieri, 0.3070 lei/actiune. Lichiditatea a fost si ea foarte buna la nivelul acestui emitent, valoare schimburilor efectuate cu titluri AZO fiind astazi de aproape 2 mil lei.

Cel mai mare emitent autohton listat la bursa de la Bucuresti, Petrom SA (SNP), a inregistrat un rulaj modest, valoarea tranzactiilor fiind astazi de 1.84 mil lei. Cu toate ca interesul investitorilor pentru acest emitent a fost relativ scazut astazi, capitalizarea bursiera a inregistrat o usoara crestere, 0.93% fiind aprecierea raportata la pretul de 0.5400 lei/actiue, ultimul al sedintei.STIRI BURSIERE

SIF Moldova SA (SIF2)
SIF Moldova SA a cumparat in data de 20.05.2008 un pachet de 3,328,400 actiuni ale emitentului Banca Transilvania SA (TLV), valoarea tranzactiei fiind de 1,497,758.60 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2020%2005%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
33 useri online

Useri autentificati:

Dan