DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 23.04.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 23.04.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 23.04.2007

Text extras din document
Cursul BNR 23.04.2007 1 EURO = 3.3393 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate destul de ridicata, valoarea tranzactiilor de pe piata REGULAR fiind de aproximativ 60 mil lei. Pe fondul acestei lichiditati, tendinta generala a pietei a fost ascendenta, toti cei patru indicii ai bursei bucurestene inregistrand cresteri destul de importante, cea mai puternica fiind inregistrata de singurul indice sectorial, BET-FI, acesta urcand cu 3.16%.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare s-au regasit iarasi printre preferatele investitorilor, cel mai lichid emitent fiind astazi SIF Oltenia (SIF5), a carui valoare tranzactionata a fost de 14.07 mil lei. Pe fondul acestei lichiditati ridicate, actiunile SIF5 au stabilit un pret de referinta pentru sedinta de maine de 3.6000 lei pentru o actiune, urcand capitalizarea bursiera a emitentului cu 3.75%. Al doilea in topul celor mai lichizi emitenti s-a situat astazi SIF Moldova (SIF2), cu o valoare a tranzactiilor de 12.96 mil lei. Acest emitent a inregistrat si el o apreciere importanta, pretul la care sa realizat ultima tranzactie fiind de 3.2000 lei/actiune (+4.23%).

Sectorul bancar a inregistrat si el o lichiditate ridicata, principalii emitenti ai acestui sector avand si ei o evolutie ascendenta. BRD Groupe Societe Generale (BRD) a fost reluata la tranzactionare dupa ce in ultimele trei sedinte a fost suspendata. Interesul a fost destul de ridicat pentru acest emitent, astazi capitalizarea bursiera a acestuia urcand cu 3.56%, aceasta crestere fiind dublata si de o lichiditate foarte buna, pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit la 23.3000 lei/actiune. Pe piata DEALS a fost relizata insa o tranzactie in valoare de 1.33 mil. lei, pretul platit pentru o actiune BRD fiind de 22.1000 lei, cu 5.15% mai mic decat referinta stabilita pentru sedinta de maine.

Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de peste 3.70 mil lei, iar la capitolul crestere a consemnat o apreciere de 0.92%, stabilind un pret de referinta pentru sedinta de maine de 1.1000 lei/actiune.

Sectorul petrolier nu a excelat la capitolul lichiditate, doar valoarea tranzactiilor cu titluri Petrom SA (SNP) a fost de aproximativ 3 mil lei. Acest emitent a avut o evolutie buna, dupa ce a deschis sedinta de tranzactionare la pretul de 0.5450 lei/actiune, a urcat pana la un maxim de 0.5600 lei, ultima tranzactie fiin realizata la 0.5550 lei/actiune, in crestere cu 1.83% fata de sfarsitul saptamanii trecute.STIRI BURSIERE

AEROTEH SA (AER)

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor a aprobat cu majoritate de voturi acordarea unui dividend brut de 0.3327 lei/actiune, de asemenea este specificat ca plata se va efectua in maxim sase luni de la data aprobarii, data de inregistrare fiind 03.05.2007.

BURSA DE VALORI BUCURESTI
Indicele BET-C a atins un nou maxim istoric (5,937.13 puncte, crestere cu 18.15% in 2007)

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20%20piata%2023%2004%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
35 useri online

Useri autentificati: