DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 16.05.2008 - extras

Majorarea capitalului social al S.C. Tratament Balnear Buzias S.A. Sedinta bursiera a acestui final de saptamana a fost caracterizata de o lichiditate ridicata, volumul tranzactionat fiind in valoare totala de 62.22 mil lei.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 16.05.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 16.05.2008

Text extras din document
Cursul BNR 16.05.2008 1 EURO = 3.6573 LEI

Sedinta bursiera a acestui final de saptamana a fost caracterizata de o lichiditate ridicata, volumul tranzactionat fiind in valoare totala de 62.22 mil lei. Toti indicii bursieri au avut variatii pozitive, de mentionat fiind indicele celor mai importante 10 societati listate la Bursa de Valori Bucuresti, respectiv BET, care a inregistrat o crestere de +2.82% fata de sedinta precedenta.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de crestere, cu volume tranzactionate ridicate. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 27.03 mil lei (aproximativ 53% din valoarea pietei REGULAR). SIF Oltenia (SIF5), cel mai lichid emitent de astazi, a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 7.78 mil lei, cu un pret mediu al tranzactiilor de 2.9800 lei/actiune si o variatie finala de 1.02%.

Sectorul bancar a fost bine reprezentat in sesiunea curenta. Titlurile BRD - Groupe Societe Generale (BRD) au atins un nivel maxim al pretului de 23.1000 lei/actiune, valoarea tranzactionata ajungand astazi la aproximativ 5.00 mil lei. Pretul mediu al unei actiuni BRD s-a identificat cu cel de inchidere, noua referinta stabilindu-se la nivelul de 22.9000 lei (+0.44%). Si actiunile Bancii Transilvania (TLV) s-au apreciat astazi, pretul de inchidere al acestora fiind 0.4640 lei/actiune, in crestere cu 3.57% fata de ultimul pret din sedinta de joi. Au fost tranzactionate actiuni TLV intr-o valoare ridicata de aproximativ 4.07 mil lei, la un pret mediu de 0.4530 lei/actiune.

Actiunile C.N.T.E.E. Transelectrica Bucuresti (TEL) au stabilit un pret de inchidere net superior sedintei precedente. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie a fost de 27.4000 lei/actiune (+3.40%), valoarea transferurilor cu simbolul TEL fiind de aproximativ 3.24 mil lei.

Printre titlurile cele mai tranzactionate s-au aflat si cele ale Erste Bank (EBS), care au fost in usoara crestere in aceasta zi de tranzactionare, adunand o valoare a tranzactiilor de peste 2.67 mil lei si stabilind o inchidere a acestei sedinte la nivelul pretului de 177.0000 lei/actiune (+1.43%).

Un alt emitent cu o lichiditate mai mare a fost Azomures Tg. Mures (AZO), in timpul sedintei de astazi fiind tranzactionate actiuni in valoare de peste 1 mil lei. La inchiderea sesiunii, cotatia actiunilor AZO a fost de 0.2670 lei/actiune, in urcare cu 14.59% fata de pretul de referinta, aceasta fiind si cotatia maxima la care se puteau tranzactiona aceste actiuni ca urmare a limitarii de pret.STIRI BURSIERE

SIF TRANSILVANIA (SIF3)
Societatea informeaza ca in data de 13.05.2008 a participat la majorarea capitalului social al S.C. Tratament Balnear Buzias S.A. (BALN), prin exercitarea dreptului de preferinta. Pentru mentinerea cotei detinute, au fost subscrise 45,873,438 actiuni, cu valoare nominala de 0.1000 lei/actiune, la pretul de 0.1500 lei/actiune, valoarea totala subscrisa fiind de 6,881,015.70 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2016%2005%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
38 useri online

Useri autentificati: