DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 14.05.2008 - extras

Lichiditate in crestere, indicii bursieri inchizand in urcare. Amanare pronuntare asupra apelului declarat de SC Cocor SA Bucuresti.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 14.05.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 14.05.2008

Text extras din document
Cursul BNR 14.05.2008 1 EURO = 3.6678 LEI

Sedinta de astazi a fost caracterizata de o lichiditate in crestere, indicii bursieri inchizand in urcare. Cea mai importanta apreciere a cunoscut-o singurul indice sectorial al BVB, BET-FI, acesta reusind sa inchida sedinta peste valoarea de 50,000 puncte, prag sub care coborase in sedinta de luni.

Cea mai mare valoare a tranzactiilor de pe piata principala se regaseste in dreptul SIF Moldova (SIF2). Lichiditatea acestui emitent a fost buna, astazi fiind tranzactionate actiuni in valoare de 4.72 mil lei. Dintre societatile de investitii financiare, SIF2 a inregistrat cea mai mica crestere, insa trebuie mentionat ca astazi a fost ex-dividend pentru acest emitent. Licitatia de la finalul sedintei a stabilit ca referinta pentru maine un pret de 2.1200 lei pentru o actiune SIF2, in crestere cu 2.42%.

Titlurile Bancii Transilvania (TLV) au fost si ele printre preferatele investitorilor, valoarea tranzactiilor fiind de aproximativ 4.51 mil lei. Si acest emitent a avut astazi data ex-dividend, scaderea de 39.42% raportata la referinta de ieri insemnand de fapt o crestere de 2.46% a pretului corectat matematic.

Celalalt reprezentant al sectorului bancar, BRD-Groupe Societe Generale (BRD), a inregistrat o valoare destul de buna a tranzactiilor, respectiv 3.12 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in crestere, detinatorii de titluri BRD, inregistrand un castig de 3.27% in urma sedintei de astazi, la un curs de 22.1000 lei pentru o actiune BRD.

Societatea C.N.T.E.E. Transelectrica (TEL) se regaseste in topul celor mai lichizi emitenti astazi. Interesul investitorilor a fost alimentat probabil de rezultatele financiare facute publice de catre emitent. Efectul rezultatelor bune raportate se reflecta atat in cresterea de pret, cat si in valoarea mare a tranzactiilor incheiate in sedinta de astazi aproximativ 4 mil lei. Pretul la care se vor raporta tranzactiile din sedinta urmatoare a fost stabilit la 25.5000 lei/actiune (+7.59%).

Pe piata tranzactiilor speciale s-au incheiat astazi trei deal-uri cu actiunile operatorului portuar Socep (SOCP), pretul la care au fost negociate pachetele fiind 0.4000 lei/actiune (+3.90%). Si in piata principala acest emitent a beneficiat de un interes mare din partea investitorilor, fiind tranzactionate peste un milion de actiuni.STIRI BURSIERE

SIF Transilvania SA (SIF3)
Emitentul informeaza ca la data de 14.05.2008, Curtea de Apel Brasov a amanat pentru data de 21.05.2008 pronuntarea asupra apelului declarat de SC Cocor SA Bucuresti (COCR) impotriva Sentintei civile nr. 59/CC din 12.12.2007 a Tribunalului Brasov.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2014%2005%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
30 useri online

Useri autentificati: