DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 09.05.2008 - extras

Casa de Bucovina - Club de Munte, actiunile emise vor fi tranzactionate pe piata reglementata administrat? de B.V.B

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 09.05.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 09.05.2008

Text extras din document
Cursul BNR 09.05.2008 1 EURO = 3.6952 LEI

Ultimele sedinte desfasurate la BVB au fost destul de similare in ceea ce priveste rulajul zilnic. Nici sedinta de astazi nu a iesit din aceste tipare, rulajul atingand un nivel de 35.60 mil lei. Indicii generali au coborat, BET-FI fiind extrema negativa astazi, dupa ce a pierdut peste 3% in aceasta sesiune.

Societatile de Investitii Financiare au avut parte de corectii ale preturilor pe fondul unei lichiditati relativ mari. Volume importante s-au intalnit in dreptul SIF Muntenia (SIF4), cu 2.67 mil actiuni schimbate in piata si SIF Oltenia (SIF5), cu peste 1.37 mil actiuni tranzactionate. Actiunile SIF4 sau depreciat astazi cu 6.43%, ajungand la un pret de 1.6000 lei/actiune, astazi fiind prima zi in care valoarea dividendului de 0.0780 lei nu mai era inclusa in pretul unei actiuni.

Titlurile SIF Oltenia au coborat si ele destul de mult, variatia fiind de 3.51%, insemnand o cotatie la inchidere de 2.7500 lei. Si celelalte SIF-uri au avut scaderi care s-au concretizat in indicele BET-FI, depreciindu-se cu peste 1,800 de puncte.

Cel mai important rulaj a fost realizat insa de Banca Transilvania (TLV). Cu un volum ce a depasit 11.26 mil actiuni, TLV a avut parte de o scadere a cotatiei de 2.10%. Un pret mediu de 0.7100 lei a facut ca valoarea tranzactionata cu titluri TLV sa ajunga la aproximativ 8.00 mil lei, fiind de departe cel mai tranzactionat emitent de la BVB astazi. Ultima tranzactie a zilei a determinat un pret de referinta pentru ziua de luni de 0.7000 lei.

Continuand tendinta generala din ultimele zile, actiunile BRD-Groupe Societe Generale (BRD) au scazut usor cu 0.47%, in piata tranzactionandu-se actiuni in valoare de peste 2.50 mil lei, majoritatea tranzactiilor realizandu-se la un pret de 21.1000 lei/actiune, pret cu un pas de cotare mai jos decat cotatia de inchidere a acestui emitent.

Sectorul petrolier a fost mai putin afectat de tendinta generala de depreciere inregistrata la BVB. Societatea Petrom (SNP) a coborat foarte putin, 0.82%, pe fondul realizarii unui rulaj de aproape 1.80 mil lei. S-au tranzactionat aproximativ 3.54 mil actiuni SNP la un pret mediu de 0.4890 lei, sedinta fiind inchisa la cativa pasi de cotare mai jos in 0.4860 lei. Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au ramas constante, inregistrandu-se tranzactii in valoare de 605 mii lei, efectuate intre preturile 0.0585 lei/actiune si 0.0615 lei/actiune. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.0610 lei.STIRI BURSIERE

SC CASA DE BUCOVINA CLUB DE MUNTE Gura Humorului (BCM)
Bursa de Valori Bucuresti S.A (B.V.B) informeaz? c? incepand cu data de 12 mai 2008 actiunile emise de SC CASA DE BUCOVINA CLUB DE MUNTE Gura Humorului vor fi tranzactionate pe piata reglementat? administrat? de B.V.B., Sectorul Titluri de Capital, Categoria 2 Actiuni.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2009.05.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
33 useri online

Useri autentificati:

Dan