DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 20.04.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 20.04.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 20.04.2007

Text extras din document
Cursul BNR 20.04.2007 1 EURO = 3.3328 LEI

Dupa evenimentele notabile de pe scena poiltica romaneasca din ultimele zile, Bursa de Valori Bucuresti a consemat astazi o usoara apreciere a preturilor, tranzactionandu-se aproximativ 54 mil lei. Indicii au consemnat si ei usoare cresteri crescand in medie cu 1%.

Societatile de Investitii Financiare au dominat sedinta de tranzactionare, peste 28 milioane lei fiind trazactionate de SIF-uri, reprezentand peste 50% din valoarea tranzactionata astazi la BVB. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Oltenia (SIF5), cu un volum de 2.8 mil. actiuni tranzactionate. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 3.4700 lei/actiune, cu o apreciere de 2.36%. Si SIF Moldova (SIF2) a inregistrat o valoare importanta din piata, tranzactionandu-se actiuni in valoare de 7.8 mil lei, stabilind un pret de inchidere mai mare cu 0.99% decat cel din sedinta precedenta. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut usoare aprecieri astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 64,360.16.

Sectorul petrolier a fost urmatorul ca valori tranzactionate. Actiunile Petrom (SNP) s-au apreciat astazi cu 2.83% dupa ce ieri se anunta o perioada neagra pentru actionarii SNP in urma propunerii de hotarare de guvern facute de AVAS ca salariatii companiei sa cumpere cei 8% din companie la un pret cu 68% mai mic decat pretul de piata. Volumul de 3.91 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.5400 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP, pentru sedinta de maine de 0.5450 lei pe actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a mai castigat astazi 0.96%. S-au tranzactionat aproape 5 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.1050 lei pe actiune.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a crescut astazi, in piata realizandu-se doar 180 tranzactii la un pret mediu de 1.0900 lei, valoarea depasind cu putin 3 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 1.0900 lei pe actiune. Actiunile CNTEE Transelectrica(TEL) au inregistrat si ele o apreciere firava in sedinta de astazi, pretul urcand cu un timid 0.84%. Referinta pentru sedinta de luni a ajuns la 48.1 lei. Lichiditatea a fost insa destul de slaba, valoarea tranzactiilor fiind 1 mil. lei.STIRI BURSIERE

BRD Groupe Societe Generale

Societatea a anuntat in urma AGOA repartizarea profitului pentru anul 2006. Dividendul brut pe actiune este in valoare de 0,3672 lei/actiune. Dividendele vor fi platite in termen de maximum 60 de zile de la data publicarii hotararii Adunarii Generale in Monitorul Oficial, conform Actului Constitutiv al BRD. Conform Legii nr 297/2004 privind piata de capital, sunt indreptatiti sa incaseze dividendele aferente anului 2006, actionarii ce vor fi inregistrati in Registrul Actionarilor la data de 4 mai 2007, stabilita de AGA.

COMELF (CMF)
Repartizarea profitului a determinat o suma de 1,515,090 lei pentru dividende, revenind 0.0647lei dividend brut pe o actiune cu valoarea nominala de 0,58 lei. Plata se va face in termen de 6 luni de la publicarea hotararii AGA in Monitorul Oficial. BVC ul aprobat pentru anul 2007 prevede venituri totale in echivalentul a 33 mil , cu aproape 10 % mai mult decat in anul precedent , iar profitul creste cu 53 %. Programul de productie anual este acoperit in prezent cu contracte in proportie de 90 % existand certitudinea acoperirii integrale pana la sfarsitul semestrului I.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2020.04.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
37 useri online

Useri autentificati: