DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 25.04.2008 - extras

Pomponio Alba Iulia, CNVM a hotarat emiterea actului individual prin care s-a aprobat prospectul de oferta publica primara de vanzare de actiuni.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 25.04.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 25.04.2008

Text extras din document
Cursul BNR 25.04.2008 1 EURO = 3.6055 LEI

Ultima sedinta de tranzactionare, inainte de Sarbatorile Pascale, s-a inscris pe un trend usor ascendent in privinta preturilor, reamintind oprirea de la tranzactionare a patru dintre cele cinci Societati de Investitii Financiare. Cea mai puternica crestere a fost inregistrata la finele sesiunii de catre indicele ROTX, acesta urcand cu 209.13 puncte (+1.32%). Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti a fost de 25.14 mil lei.

SIF Transilvania (SIF3), singurul reprezentant al sectorului investitiilor financiare, a insumat o valoare redusa a tranzactiilor de 0.66 mil lei. Pretul tranzactiilor efectuate cu acest simbol a variat intre 1.4100 lei/actiune si 1.5000 lei/actiune, la final stabilindu-se un nou pret de referinta semnificativ superior celui curent, respectiv 1.4900 lei/actiune (+4.20%).

Reluate la tranzactionare in aceasta zi, actiunile Banca Transilvania (TLV), fiind si cele mai lichide titluri de astazi, au insumat o valoare totala a tranzactiilor de 6.83 mil lei, ultimul transfer stabilind un pret de inchidere in crestere cu 0.68% fata de pretul de referinta, respectiv 0.7350 lei/actiune. De asemenea, actiunile BRD-Groupe Societe Generale (BRD) au fost cotate la un nivel maxim al pretului de 21.5000 lei/actiune, valoarea tranzactionata ajungand la 3.53 mil lei, cu o variatie negativa a pretului de inchidere de 0.47%, care a dus cotatia actiunilor BRD la 21.0000 lei .

Facand referire si la sectorul petrolier, actiunile Petrom Bucuresti (SNP) s-au tranzactionat la un pret mediu de 0.4910 lei/actiune, consemnand o valoare a tranzactiilor de 1.02 mil lei si stabilindu-se o inchidere similara zilei de ieri, iar cele ale Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) au inchis sedinta la un pret de 0.0590 lei/actiune, cu o valoare tranzactionata foarte redusa de 0.29 mil lei, insa cu o apreciere semnificativa de peste 7.27%.

Ca urmare a reintroducerii la tranzactionare, dupa publicarea hotararilor Adunarilor Generale, actiunile C.N.T.E.E. Transelectrica (TEL) au adunat astazi o valoare a tranzactiilor de 0.32 mil lei, clasandu-se si ele printre titluri relativ lichide din aceasta sesiune. La inchidere, pretul actiunilor TEL a fost de 25.8000 lei/actiune, in crestere cu 3.20% fata de inchiderea zilei precedente. Pe piata DEALS a fost efectuat un transfer cu titlurile Flamingo International Bucuresti (FLA), respectiv un volum de 3.05 mil actiuni, la pretul de 0.2300 lei/actiune. Pretul la care s-a realizat dealul a fost cu 0.43% mai mare decat ultimul pret al emitentului din piata principala.STIRI BURSIERE

POMPONIO ALBA IULIA (PMN)


In sedinta din data de 22.04.2008, Comisia Nationala de Valori Mobiliare a hotarat emiterea actului individual prin care s-a aprobat prospectul de oferta publica primara de vanzare de actiuni emise de S.C. Pomponio S.A. Alba Iulia in vederea admiterii la tranzactionare pe piata reglementata administrata de BVB, avand urmatoarele caracteristici:
 • obiectul ofertei: 14,616,700 actiuni;
 • valoarea nominala: 0.1000 lei/actiune;
 • pretul de vanzare: 3.2500 lei/actiune;
 • perioada de derulare: 09.05.2008 22.05.2008
 • locul de subscriere: la sediul S.S.I.F. EFG Eurobank Securities S.A., precum si la unitatile S.C. Bancpost S.A. mentionate in cadrul prospectului.

  Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2025%2004%202008.pdf


 • Lumea bursiera

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  25 useri online

  Useri autentificati: