DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 23.04.2008 - extras

Se blocheaza pentru o perioada de doua saptamani, incepand cu data de 26.04.2008, transferul pachetului de 546,071,666 actiuni emise de societatea SIF Transilvania

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 23.04.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 23.04.2008

Text extras din document
Cursul BNR 23.04.2008 1 EURO = 3.5614 LEI

Pe fondul lipsei de la tranzactionare a principalilor emitenti, sedinta de astazi a fost caracterizata de o lichiditate scazuta, valoarea tranzactiilor fiind putin peste 8 mil lei. Desi scaderile au fost destul de importante, ele nu au fost reflectate in indici intrucat principalii emitenti, cei care au si cea mai mare pondere in indici, au fost opriti de la tranzactionare.

Cea mai mare valoare a tranzactiilor se regaseste in dreptul SSIF Broker SA (BRK). Lichiditatea insa a fost relativ scazuta, in piata principala fiind transferate aproximativ 1.32 mil actiuni BRK. Pretul unei actiuni BRK s-a depreciat destul de puternic astazi. Dupa ce a deschis sedinta la un pret similar cu referinta sedintei precedente, pretul a coborat, ajungand pana la un minim de 1.2200 lei/actiune (-6.15%), pret ce a fost stabilit in urma licitatiei de la final (algorimul de fixing) ca referinta pentru sedinta urmatoare.

Sectorul petrolier, reprezentat astazi doar de Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), a suferit si el la capitolul lichiditate, valoare tranzactiilor cu acest emitent fiind de doar 0.21 mil lei. Pe fondul unui interes scazut pentru acest emitent, pretul unei actiuni RRC a scazut astazi, ultima tranzactie cu aceste titluri fiind efectuata la pretul de 0.0550 lei/actiune (-5.01%).

Sectorul farmaceutic a inregistrat si el scaderi, atat capitalizarea Biofarm SA (BIO), cat si cea a Antibiotice SA (ATB), suferind o depreciere puternica in urma sesiunii de astazi. Cea mai mare scadere au suferit-o titlurile ATB, referinta stabilita pentru sedinta de joi (1.3600 lei/actiune) aducand o pierdere de 8.11% actionarilor ATB.

Producatorul de piese si accesorii pentru autovehicole, UAMT SA Oradea (UAM), se regaseste astazi in topul celor mai tranzactionati emitenti cu o valoare a tranzactiilor de 676 mii lei. O cumparare masiva de actiuni, efectuata in prima parte a sedintei, a propulsat societatea pe locul trei in topul celor mai lichizi emitenti in functie de valoarea tranzactiilor.

Majoritatea schimburilor de actiuni au fost efectuate la pretul de 1.0000 lei/actiune (+14.94%). Ultima tranzactie efectuata in urma licitatiei de inchidere a stabilit ca referinta pentru maine pretul de 0.8550 lei/actiune (-1.72%).STIRI BURSIERE

SIF TRANSILVANIA SA (SIF3)
SIF Transilvania informeaza ca CNVM a emis si ne-a comunicat Ordonanta nr. 215 din 23 aprilie 2008, urmare careia se blocheaza pentru o perioada de doua saptamani, incepand cu data de 26.04.2008, transferul pachetului de 546,071,666 actiuni emise de societatea noastra ca urmare a Hotararii AGEA nr. 1/27 aprilie 2007 privind operatiunea de majorare a capitalului social.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2023%2004%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
26 useri online

Useri autentificati: