DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 18.04.2008 - extras

Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG anunta ca Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) l-a numit pe Dominic Bruynseels (48) CEO al BCR.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 18.04.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 21.04.2008

Text extras din document
Cursul BNR 18.04.2008 1 EURO = 3.6066 LEI

Aproape 34 mil lei au insumat tranzactiile astazi la BVB. Acest rulaj, care a intrat in tiparele ultimei perioade, nu a reusit nici astazi sa sparga pragul de 10 mil leuro. Indicele BET-FI, singurul indice sectorial al BVB, a scazut in prima parte a sedintei de tranzactionare, dupa care, spre finalul sedintei, a inregistrat o crestere subtila, care l-a facut sa inchida sedinta pe un plus de doar 0.39%.

Titlurile Societatilor de Investitii Financiare au fost primele in topul celor mai tranzactionati emitenti astazi. Cele mai cautate actiuni au fost ale SIF Banat Crisana (SIF1), valoarea tranzactiilor fiind de doar 2.71 mil lei. Pretul cu care a inchis sedinta de tranzactionare a fost 2.5400 lei/actiune, in stationare. Astfel in cursul acestei sedintei de tranzactionare, pretul unei actiuni SIF1 a variat cu 0.0600 lei.

SIF Moldova (SIF2) a fost al doilea in topul celor mai lichizi emitenti. Valoarea tranzactiilor cu acest emitent a fost de numai 2.37 mil. lei. SIF2 a inchis sedinta de tranzactionare in crestere fata de cea precedenta, pretul la care a fost realizata ultima tranzactie fiind de 2.2600 lei/actiune, ceea ce inseamna o crestere de 1.35%.

Petrom SA (SNP), unul din cei mai mari emitententi, de pe bursa bucuresteana, a inchis sedinta de tranzactionare de astazi in usoara crestere, respectiv 1.78%. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie a fost 0.4580 lei/actiune. Valoarea tranzactiilor a depasit cu putin 1 mil lei.

Celalalt reprezentant al sectorului petrolier, Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), a avut si el o evolutie ascendenta, pretul de inchidere fiind de 0.0611 lei/actiune (+1.83%). Lichiditatea acestui emitent a fost una scazuta, in piata fiind tranzactionate astazi putin peste 5.31 mil actiuni.

Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 1.41 mil lei.

Capitalizarea bursiera a acestui emitent a ramas constanta la 1.20 mil euro, valoarea de referinta pentru sedinta de luni fiind stabilita la 0.7100 lei/actiune.

Celalalt reprezentant al sectorului bancar, BRD-Groupe Societe Generale (BRD), a cunoscut o usoara apreciere pe fondul unei lichiditati destul de slabe. Pretul de referinta pentru urmatoarea sesiune a fost stabilit la 20.9000 lei/actiune (+0.48%).STIRI BURSIERE

ERSTE BANK DER OESTERREICHISCHEN SPARKASSEN AG (EBS)
Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG (Erste Bank) anunta ca Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Romane (BCR) l-a numit pe Dominic Bruynseels (48) CEO al BCR. Conform planurilor anuntate atunci cand Manfred Wimmer a preluat cu titlu de interimat pozitia de CEO al BCR in decembrie 2007, numirea domnului Bruynseels in functia de CEO survine ca urmare a incheierii Programului de Integrare si Dezvoltare din BCR in aprilie 2008 conform calendarului prevazut, de 12-18 luni.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2018.04.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
32 useri online

Useri autentificati: