DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 17.04.2008 - extras

Biofarm SA, majorarea capitalului social cu suma de 11,730,659 lei prin emiterea a 117,306,590 actiuni cu valoarea nominala de 0.1000 lei. Sectorul bancar nu a excelat astazi la capitolul lichiditate, Banca Transilvania (TLV), cel mai tranzactionat emitent din acest sector, inregistrand o valoare a tranzactiilor de numai 1.61 mil lei.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 17.04.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 17.04.2008

Text extras din document
Cursul BNR 17.04.2008 1 EURO = 3.6167 LEI

Sedinta de astazi a fost caracterizata de o lichiditate relativ scazuta pe fondul careia indicii bursieri au inregistrat o usoara apreciere, cea mai importanta fiind cea a indicelui BET-FI care a urcat astazi cu peste 1,000 de puncte.

Cea mai mare valoare a tranzactiilor se regaseste in dreptul emitentului SIF Oltenia (SIF5).

Lichiditatea insa a fost relativ scazuta, in piata principala fiind transferate aproximativ 1.62 mil actiuni SIF5. Pretul unei actiuni SIF5 a urcat astazi, pe fondul unei presiuni ceva mai ridicate din partea cumparatorilor, pana la 2.7900 lei/actiune, inchiderea sedintei realizandu-se insa ceva mai jos, la nivelul de 2.7600 lei/actiune (+1.47%). Sectorul petrolier s-a remarcat astazi, actiunile celui mai mare emitent autohton listat la bursa, Petrom SA (SNP), fiind pe locul secund in topul celor mai tranzactionati emitenti. Si acest emitent a inchis sedinta in crestere, pretul la care s-a executat ultima tranzactie astazi fiind 0.4500 lei pentru o actiune SNP in urcare cu 0.90%.

Celalalt emitent din sectorul petrolier, Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), a avut o volatilitate ridicata astazi, pretul unei actiuni osciland intre 0.0600 si 0.0660 lei/actiune. Dupa ce in prima parte a sedintei a inregistrat o crestere de nu mai putin de 7.14%, cotatia actiunilor RRC a coborat pana la minimul de 0.0600 lei/actiune (-3.07%), pret la care a si inchis sedinta de astazi.

Sectorul bancar nu a excelat astazi la capitolul lichiditate, Banca Transilvania (TLV), cel mai tranzactionat emitent din acest sector, inregistrand o valoare a tranzactiilor de numai 1.61 mil lei.

Capitalizarea bursiera a emitentului a crescut usor in urma sedintei de astazi, actionarii bancii inregistrand un profit de 1.43% in urma acestei sedinte.

Producatorul de mase plastice, Prodplast SA (PPL), atrage atentia astazi cu o crestere spectaculoasa, 15% fiind maximul admis de BVB pentru un emitent cotat pe piata principala.

Lichiditatea acestor titluri a fost insa redusa, doar 15,900 actiuni fiind tranzactionate astazi, la un pret mediu de 3.3900 lei pentru o actiune PPL.STIRI BURSIERE

Biofarm SA (BIO)
In Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor de astazi a fost hotarata majorarea capitalului social cu suma de 11,730,659 lei prin emiterea a 117,306,590 actiuni cu valoarea nominala de 0.1000 lei. Actiunile nou emise vor fi distribuite gratuit actionarilor inregistrati la data de 06.05.2008 in Registrul Actionarilor, rata de alocare fiind de 0.12 actiuni noi la o actiune detinuta.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2017%2004%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
22 useri online

Useri autentificati: