DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 15.04.2008 - extras

BROADHOURST INVESTMENTS LIMITED a contestat hotararea Adunarii Generale ARMATURA CLUJ NAPOCA in instanta.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 15.04.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 15.04.2008

Text extras din document
Cursul BNR 15.04.2008 1 EURO = 3.6144 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o activitate ceva mai intensa comparativ cu ziua precedenta, volumul tranzactionat la Bursa de Valori Bucuresti fiind in valoare de doar 39.15 mil lei. Toti indicii bursieri au inregistrat usoare cresteri, cu mentiunea indicelui ROTX care a inregistrat o variatie pozitiva de 1.44% fata de inchiderea de ieri.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de relativa crestere cu volume tranzactionate ridicate. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 13.45 mil lei (aproximativ 64% din valoarea pietei REGULAR). SIF Moldova (SIF2), SIF-ul cu cel mai mare interes pentru investitori in aceasta sedinta, a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 4.09 mil lei, cu un pret mediu al tranzactiilor de 2.2200 lei/actiune si o variatie finala de +0.90%.

Clasandu-se pe primul loc in topul celor mai tranzactionate titluri, ca si criteriu valoric, actiunile Banca Transilvania (TLV) au atins o cotatie a pretului de maxim 0.7150 lei/actiune, valoarea tranzactionata ajungand in sedinta curenta la aproximativ 4.27 mil lei, iar pretul de inchidere stabilindu-se la nivelul de 0.7050 lei/actiune (+0.71%). Si titlurile emitentului BRD - Groupe Societe Generale (BRD) s-au apreciat, pretul de inchidere al acestora fiind de 20.0000 lei/actiune, in crestere cu 2.56% fata de ultimul pret din sedinta de luni. Astazi au fost tranzactionate actiuni BRD intr-o valoare redusa de aproximativ 0.61 mil lei, pretul mediu fiind similar pretului final.

Printre titlurile cele mai tranzactionate s-au aflat si cele ale Socep Constanta (SOCP), care au inregistrat o crestere semnificativa in aceasta zi de tranzactionare, adunand o valoare a tranzactiilor de aproximativ 0.66 mil lei si stabilind o inchidere a acestei sedinte, respectiv un pret de referinta pentru sesiunea urmatoare, la nivelul de 0.3450 lei/actiune (+5.18%).

Facand referire la piata DEALS, trebuie evidentiat faptul ca astazi s-au realizat 5 transferuri cu actiuni ale celor cinci Societati de Investititii Financiare, valoarea cumulata a acestora fiind de 15.35 mil lei. De mentionat ca toate deal-urile au fost efectuate in prima parte a sedintei de tranzactionare, la preturi destul de apropiate de cursurile de inchidere ale emitentilor din piata principala. Dintre aceste tranzactii, valorile cele mai ridicate le-au avut cele cu titlurile SIF2, respectiv SIF5, acestora fiindu-le corespunzatoare 4.43 mil lei, respectiv 3.60 mil lei.STIRI BURSIERE

ARMATURA CLUJ NAPOCA (ARM)
Actionarul BROADHOURST INVESTMENTS LIMITED Cipru a contestat hotararea Adunarii Generale in instanta. Contestatia formulata de actionar face obiectul dosarului nr. 2807/1285/2007 solutionat de Tribunalul Comercial Cluj, prin admiterea in parte a contestatiei formulate in sensul “constatarii nulitatii absolute a hotararii AGEA a actionarilor de la S.C. ARMATURA S.A. Cluj- Napoca, nr. 01/30.04.2007 in ceea ce priveste mentiunea referitoare la anularea actului constitutiv existent respinge cererea privind constatarea nulitatii actului constitutiv aprobat de adunarea generala din data de 30.04.2008, ca netemeinica.” Impotriva acestei solutii s-a declarat apel de catre ambele parti litigante. In data de 10.04.2008 s-a amanat judecarea apelurilor declarate de ambele parti pentru data de 17.04.2008 datorita imposibilitatii constituirii completului de judecata.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2015%2004%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
116 useri online

Useri autentificati: