DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 11.04.2008 - extras

ALRO SA anunta ca in data de 10 aprilie 2008 a incheiat cu JP Morgan Chase Bank Londra si Credit Suisse Bank Londra doua tranzactii swap de aluminiu pentru 25,011 respectiv 55,00 tone. Valoarea celor doua contracte estimata este de 250 mil USD

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 11.04.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 11.04.2008

Text extras din document
Cursul BNR 11.04.2008 1 EURO = 3.6130 LEI

Finalul acestei saptamani aduce o noua scadere a indicilor bursieri, ce mai importanta depreciere fiind suferita de indicele ROTX, chiar daca in prima parte a sedintei cumparatori au impins in sus pretul actiunilor.

Cel mai tranzactionat emitent astazi, in functie de valoarea tranzactiilor, a fost Banca Transilvania (TLV), emitent care a si inchis sedinta in scadere. Valoarea tranzactiilor cu titluri TLV a fost relativ buna, aproximativ 4.14 mil lei, presiunea destul de ridicata existenta la vanzare a coborat pretul pana la 0.7150 lei/actiune (-2.72%), valoare la care s-a si realizat ultima tranzactie a acestei saptamani.

Celalalt emitent din sectorul bancar, Banca Romana pentru Dezvoltare membra a Grupe Societe Generale (BRD), nu a reusit sa adune nici doua milionae lei in dreptul valorii tranzactionate. In contextul lichiditatii slabe, capitalizarea bursiera a emitentului a scazut cu 2.84%, pretul la care se vor raporta tranzactiile de luni a fost stabilit la 20.5000 lei/actiune.

SIF Moldova (SIF2) si SIF Muntenia (SIF4) au fost cei mai tranzactionati emitenti din sectorul investitiilor financiare, cu o valoare cumulata a tranzactiilor ce a abia a depasit 5.5 mil lei. Pe fondul lichiditatii slabe pretul actiunilor a scazut, ultimul pret la care au fost tranzactionat actiuni SIF2 fiind 2.3500 lei/actiune, ceea ce inseamna o depreciere de 2.08%.

Titlurile SIF Transilvania (SIF3) au inchis sedinta la aceiasi valoare ca si precedenta, 1.4700 lei pentru o actiune SIF3. Interesul investitorilor pentru aceste actiuni a fost redus in sedinta de astazi, valoare tranzactiilor din sedinta de astazi finnd de mai putin de un milion de lei.

Lipsa lichiditatii s-a simtit si in sectorul petrolier, doar Petrom (SNP) a reusit sa traca de un milion de lei in dreptul valorii tranzactionate. Si cursul actiunilor SNP a suferit astazi o depreciere, pierderea raportata la ultima tranzactiie (0.4300 lei/actiune) fiind de 1.15%.STIRI BURSIERE

Alro SA (ALR)
Emitentul face public ca in data de 10 aprilie 2008 a incheiat cu JP Morgan Chase Bank Londra si Credit Suisse Bank Londra doua tranzactii swap de aluminiu pentru 25,011 respectiv 55,00 tone. Valoarea celor doua contracte estimata este de 250 mil USD.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2011%2004%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
108 useri online

Useri autentificati: