DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 08.04.2008 - extras

Alumil Rom Industry a incheiat cu Alumil Mylonas Industria Aluminiului actul aditional nr. 01/04.04.2008 la contractul cadru de colaborare din data de 24.03.1998, avand ca obiect achizitionarea si distributia in Romania de profile din aluminiu, precum si a accesoriilor aferente, Ón baza comenzilor beneficiarului

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 08.04.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 08.04.2008

Text extras din document
Cursul BNR 08.04.2008 1 EURO = 3.6725 LEI

Indicii bursei bucurestene au scazut in bloc astazi. Cum ne-a obisnuit si pana acum BET-FI a tinut capul de afis si a coborat cu 2.22% fiind cea mai importanta depreciere de astazi. Rulajul BVB de astazi nu a fost extraordinar cu greu strangandu-se aproximativ 9.20 mil euro.

Societatile de Investitii Financiare, au dominat sedinta de tranzactionare, peste 12 mil lei fiind trazactionate de actiuni SIF, insemnand putin peste 44% din piata REGULAR. Cel mai tranzactionat SIF a ramas ca si ieri SIF Moldova (SIF2), cu un volum de 1.58 mil. actiuni tranzactionate. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 2.5000 lei/actiune, pret cu peste 3.10% mai jos decat cel inregistrat in sedinta precedenta. Si SIF Oltenia (SIF5) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta schimbandu-se actiuni in valoare de 2.86 mil lei cu o depreciere a cotatiei de 2.30% decat cel din sedinta precedenta. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut usoare deprecieri astazi, indicele BET-FI cazand astazi cu mai mult de 1,200 de puncte.

Sectorul petrolier si cel bancar au fost urmatoarele ca valori tranzactionate, cu mentiunea ca cel petrolier a fost singurul care a inchis pozitiv aceasta sedinta. Actiunile Petrom (SNP) s-au apreciat astazi cu 0.93% , volumul de aproape 1 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.4330 lei.

Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP, pentru sedinta de maine la 0.4350 lei pe actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a castigat astazi la sfarsitul sedintei 1.17%. S-au tranzactionat aproape 5.40 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.0779 lei pe actiune.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a coborat astazi, in piata realizandu-se 328 tranzactii la un pret mediu de 0.7500 lei, valoarea depasind cu putin 3.33 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.7450 lei pe actiune (1.97%). Actiunile BRD-Groupe Societe Generale au avut o sedinta de tranzactionare mai agitata cu peste 286 mii actiuni tranzactionate, iar ultimul pret a consemnat o inchidere cu 1.34% mai scazuta fata de sedinta de sedinta de luni. De mentionat este faptul ca rulajul inregistrat de titlurile BRD a fost cel mai important astazi la BVB.

Un alt volum important a inregistrat si SNTGN Transgaz(TGN). Aici s-au inregistrat peste 2 mil lei in cadrul a 147 tranzactii. Pretul la care s-au inregistrat cele mai multe tranzactii este de 230.0000 lei pentru o actiune, pret care a consemnat si ultima tranzactie cu aceste titluri.STIRI BURSIERE

ALUMIL SA (ALU)
In data de 04.04.2008, SC Alumil Rom Industry SA, in calitate de beneficiar, a incheiat cu Alumil Mylonas Industria Aluminiului S.A., in calitate de furnizor, actul aditional nr. 01/04.04.2008 la contractul cadru de colaborare din data de 24.03.1998, avand ca obiect achizitionarea si distributia Ón Romania de profile din aluminiu, precum si a accesoriilor aferente, Ón baza comenzilor beneficiarului. Actul additional stabileste limitele de preturi ce vor fi valabile pentru intreaga perioada a anului 2008, conditiile umand a fi revizuite anual.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2008.04.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
47 useri online

Useri autentificati: