DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 03.04.2008 - extras

Oil Terminal SA, AGOA a votat bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul in curs. Cel mai tranzactionat emitent astazi, in functie de valoarea tranzactiilor, a fost BRD Groupe Societe Generale.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 03.04.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 03.04.2008

Text extras din document
Cursul BNR 03.04.2008 1 EURO = 3.7104 LEI

Sedinta bursiera de astazi a avut o evolutie modesta din punct de vedere al lichiditatii, singurul indice care a reusit sa inchida sedinta in crestere fiind BET, acesta reusind sa se mentina deasupra valorii de 7,000 de puncte.

Cel mai tranzactionat emitent astazi, in functie de valoarea tranzactiilor, a fost BRD Groupe Societe Generale (BRD), emitent care a si inchis sedinta de astazi in crestere. Valoarea tranzactiilor cu titluri BRD a fost relativ modesta, aproximativ 2.24 mil lei, presiunea destul de ridicata existenta la cumparare urcand pretul pana la 21.1000 lei/actiune (+1.44%), valoare la care s-a realizat si ultima tranzactie.

SIF Moldova (SIF2) si SIF Muntenia (SIF4) au fost urmatorii in topul celor mai tranzactionati emitenti, nici unul insa nereusind sa depaseasca valoarea de 2 mil lei. SIF2 a inchis sedinta la acelasi nivel ca si precedenta, 2.4100 lei pentru o actiune fiind referinta pentru ultima sedinta a acestei saptamani.

Actiunile Bancii Transilvania (TLV) s-au aflat si astazi in topul celor mai tranzactionati emitenti, cu o valoare a tranzactiilor modesta insa, 1.47 mil lei. Ca si celalalt emitent apartinand sectorului bancar, capitalizarea bursiera a crescut usor in urma sedintei de astazi. La finalul sesiunii, o actiune TLV a fost tranzactionata la 0.7450 lei, in crestere cu 0.68%.

Operatorul portuar Socep SA (SOCP) a continuat evolutia buna din aceasta saptamana, valoarea unei actiuni ajungand astazi la 0.3400 lei (+4.94%). Emitentul a avut o evolutie foarte buna, capitalizarea sa bursiera crescand in aceasta saptamana cu peste 21%.

Sectorul petrolier dezamageste si astazi la capitolul lichiditate, atat Petrom (SNP) cat si Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) inregistrand un interes scazut din partea investitorilor. Valoarea scazuta a tranzactiilor cu actiunile acestor emitenti a dus la deprecierea capitalizarii bursiere, mai importanta fiind cea suferita de actiunile SNP, -1.41%, la nivelul de 0.4200 lei/actiune.STIRI BURSIERE

Oil Terminal SA (OIL)
Adunarea Generala Ordinara si Extraordinara a Actionarilor a votat, printre altele, bugetul de venituri si cheltuieli pentru anul in curs. Veniturile estimate ajung la 148.10 mil lei, pentru realizarea lor fiind prognozate cheltuieli de 136.94 mil lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2003%2004%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
98 useri online

Useri autentificati: