DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 01.04.2008 - extras

Oil Terminal SA anunta ca in urma licitatiei ce a avut loc in data de 31.01.2008 si care a facut obiectul unui raport curent intocmit in aceeasi data, in data de 31.03.2008 a fost incheiat contractul de vanzare- cumparare active nr.3099, privind vanzarea activelor Avicola, FNC si Suinprod din Babeni catre S.C. Carvil SRL.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 01.04.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 01.04.2008

Text extras din document
Cursul BNR 01.04.2008 1 EURO = 3.7322 LEI

Cele aproape 5.500 de tranzactii realizate in sedinta bursiera de astazi au adus o suma tranzactionata de aproape 22 mil lei, o suma destul de scazuta in comparatie cu rulajul mediu inregistrat anul trecut. Indicii generali, s-au apreciat usor astazi cu valori cuprinse intre 1.19% si 1.57% cel mai activ din acest punct de vedere fiind indicele BET-FI.

Astazi Societatile de Investitii Financiare au cunoscut aprecieri usoare ale preturilor. O lichiditate mai ridicata am intalnit in dreptul SIF Moldova(SIF2) cu 1.47 mil actiuni schimbate in piata si SIF Oltenia(SIF5) cu 0.68 mil actiuni tranzactionate. Actiunile SIF2 s-au apreciat astazi cu 0.84% ajungand la un pret de 2.4000 lei/actiune in timp ce titlurile SIF Oltenia s-au apreciat cu 1.75%, stabilizandu-se la inchidere in jurul valorii 2.9100 lei/actiune. Cea mai importanta apreciere in randul SIF-urilor a fost in dreptul SIF Transilvania a carei cotatie a crescut cu 2.00% fata de pretul de referinta. Indicele BET-FI a avut si el cea mai consistenta apreciere astazi peste 826 de puncte adaugandu-se valorii de inchidere a sedintei de ieri pentru a ajunge astazi in jurul a 53,500 puncte.

Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta(RRC) au consemnat o usoara scadere, aici inregistranduse tranzactii in valoare de doar 0.026 mil lei efectuate intre preturile 0.0746 lei/actiune si 0.0757 lei/actiune. Volumul inregistrat astazi stabileste astfel un nou record negativ in ceea ce priveste cel mai scazut volum de actiuni Rompetrol tranzactioate vreodata intr-o sedinta bursiera. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.0750 lei cu 0.0050 lei sub pretul de referinta.

Celalalt reprezentant al sectorului petrolier Petrom SA (SNP) a avut o evolutie mai pozitiva in sedinta de astazi desi rulajul a fost slab si in dreptul lui. Valoarea tranzactiilor cu actiuni SNP a fost de putin peste 186.8 mii euro, emitentul inregistrand o crestere a capitalizarii bursiere de 0.72%. Pretul la care a fost realizata ultima tranzactie cu acest emitent a fost 0.4180 lei/actiune.

Emitentii apartinand sectorului bancar au avut si ei o lichiditate destul de slaba in sedinta de astazi, Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 1.10 mil. lei. Valoarea de referinta a fost stabilita pentru sedinta de maine la 0.7350 lei/actiune, in crestere cu doar 0.68%.

Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD) a cunoscut o crestere a capitalizarii bursiere similara cu cea a Bancii Transilvania. Valaorea tranzactiilor cu acest emitent a depasit astazi 1.81 mil. lei. Pretul la care a fost realizata ultima tranzactie cu titluri BRD a fost 20.4000 lei/actiune(1.49%).STIRI BURSIERE

SC OIL TERMINAL SA
Societatea anunta ca in urma licitatiei ce a avut loc in data de 31.01.2008 si care a facut obiectul unui raport curent intocmit in aceeasi data, in data de 31.03.2008 a fost incheiat contractul de vanzare- cumparare active nr.3099, privind vanzarea activelor Avicola, FNC si Suinprod din Babeni catre S.C. Carvil SRL-Mizil.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2001.04.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
32 useri online

Useri autentificati: