DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 31.03.2008 - extras

Socep a hotarat valoarea dividendului brut pe actiune in valoare de 0.014759 lei/actiune.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 31.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 31.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 31.03.2008 1 EURO = 3.7276 LEI

Ultima sedinta de tranzactionare a acestei luni aduce variatii negative la nivelul tuturor indicilor bursieri, cea mai importanta depreciere fiind inregistrata de indicele BET-FI.

Cei mai tranzactionati emitenti au fost astazi SIF Moldova (SIF2) si SIF Oltenia (SIF5), ambii emitenti inreregistrand o valoare a tranzactiilor destul de modesta, aproximativ un milion Euro.

Ambii emitenti au inregistrat si cea mai importanta depreciere din indicele BET-FI, SIF5 inchizand sedinta in pierdere cu 2.72% fata de sedinta precedenta. Acesti emitenti au avut si pe piata la termen de la Sibiu cea mai buna lichiditate, astazi fiind inchiderea scadentei Martie.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti a fost Erste Bank Viena (EBS), cu o valoare tranzactionata de 2.62 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in scadere, 0.32% fiind pierderea raportata la ultimul pret (153.6000 lei/actiune) de la bursa bucurestena.

Titlurile SNTGN Transgaz (TGN) se afla si ele printre preferatele investitorilor, rulajul inregistrat astazi la nivelul acestui emitent depasind cu putin 2.00 mil lei. Capitalizarea bursiera a emitentului a scazut usoar in urma sedintei de astazi, pretul de referinta stabilit pentru maine de 226.00 lei pentru o actiune TGN fiind in scadere cu 0.44%.

Cel mai mare emitent autohton listat la Bucuresti, Petrom SA (SNP), a inchis sedinta de astazi la acelasi nivel ca si cea precedenta. Pe fondul unei lichiditati scazute, pretul actiunilor SNP a variat intre 0.4050 si 0.4150 lei/actiune, maximul sedintei fiind atins si la inchidere. Sectorul bancar a suferit si el in sedinta de astazi la capitolul lichiditate.

Actiunile Bancii Transilvania (TLV) si-au pastrat acelasi pret de inchidere ca si vineri, respectiv 0.7300 lei pentru o actiune TLV. Pretul unui titlu TLV a oscilat usor astazi in jurul valorii de referinta cu 0.0050 lei, valoarea tranzactiilor cu acest emitent ridicandu-se astazi la doar 1.32 mil lei. Operatorul portuar Socep SA (SOCP) a inregistrat o presiune foarte puternica la cumparare in sedinta de astazi, pretul unei actiuni urcand pana la valoarea maxima adminsa de BVB (+15.00%).

Lichiditatea a fost si ea buna pantru acest emitent, valoarea tranzactiilor ridicandu-se la 1.40 mil lei. Ultima tranzactie a adus o apreciere de pret pentru acest emitent de 13.21%, pretul la care vor fi raportate tranzactiile din sedinta urmatoare fiind de 0.3170 lei/actiune.STIRI BURSIERE

Socep SA (SOCP)
Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor a hotarat, printre altele, valoarea dividendului brut pe actiune in valoare de 0.014759 lei/actiune. Raportat la pretul de inchidere din sedinta de astazi inseamna un castig de 4.66%.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2031%2003%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
26 useri online

Useri autentificati: