DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 26.03.2008 - extras

Intalnirea trimestriala a Comitetului Indicilor BVB pentru revizuirea componentei indicilor BVB. Sectorul bancar a inregistrat o evolutie descendenta in aceasta sedinta de tranzactionare.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 26.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 26.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 26.03.2008 1 EURO = 3.7155 LEI

Tranzactiile efectuate la Bursa de Valori Bucuresti au inregistrat si astazi un rulaj mediocru, acesta oprindu-se la doar 12.5 mil euro. Societatile de Investitii Financiare au fost din nou in centrul atentiei investitorilor cu un procentaj de peste 50.51% din valoarea tranzactionata astazi la BVB. Indicele BET-FI a inregistrat o depreciere de 2.43%, fiind cea mai importanta depreciere a vre-unui indice de la BVB astazi.

SIF Oltenia (SIF 5) a inregistrat astazi un volum tranzactionat de 2.84 mil titluri cu o valoare totala de 8.20 mil lei. SIF5 a deschis sedinta de tranzactionare cu un pret de 2.9200 lei/actiune, a atins un minim de 2.8400 lei/actiune, un maxim de 2.9500 lei/actiune si a inchis sedinta cu un pret de 2.8700 lei/actiune (-3.04%).

SIF Moldova (SIF2) a inregistrat o depreciere a capitalizarii bursiere de 1.23%, pretul ultimei tranzactii stabilind un pret de referinta pentru sedinta de maine de 2.4000 lei/actiune. Volumul tranzactionat cu titluri SIF2 a fost de 2.80 mil actiuni cu o valoare totala de 6.71 mil lei.

Sectorul bancar a inregistrat si el o evolutie descendenta in aceasta sedinta de tranzactionare. BRD Groupe Societe Generale (BRD) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 2.22 mil. lei. Capitalizarea bursiera a acestui emitent a scazut in aceasta sedinta bursiera cu 2.04%, valoarea de referinta pentru sedinta de tranzactionare de maine fiind stabilita la 19.2000 lei/actiune. Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 2.83 mil. RON.

Capitalizarea bursiera a acestui emitent a ramas constanta, valoarea de referinta pentru sedinta de maine ramanand 0.7300 lei/actiune. Dupa revenirea de ieri peste nivelul de 140 lei, astazi cotatia titlurilor Erste Bank (EBS) a cazut din nou sub acest nivel. Cu o lichiditate destul de slaba care a reusit decat sa depaseasca usor 500 mii lei pretul a coborat cu 0.43% pana la nivelul de 139.0000 lei pentru o actiune urmand indeaprape cotatia comaniei de la piata vieneza unde variaza in jurul valorii de 37.80 euro pentru o actiune.

Unul din putinii emitenti care au inchis sedinta pozitiv este SNP PETROM (SNP). Aici au fost schimbate 1.40 mil titluri in piata regular, Iar castigul inregistrat de investitori s-a situat la inchidere la 1.99% pretul de inchidere ajungand la valoarea 0.4100 lei/actiune.STIRI BURSIERE

BET si BET-C
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca astazi, 25 martie 2008, a avut loc intalnirea trimestriala a Comitetului Indicilor BVB pentru revizuirea componentei indicilor BVB. Astfel:

1. Indicele BET va fi modificat astfel:
 • Exludere Turbomecanica (TBM), Includere Transgaz (TGN)
 • Caracteristici Transgaz - Nr. Actiuni: 11,773,844; Factor Free Float: 0.25;

  2. Indicele BET-C va fi modificat astfel:
 • Includere Dafora (DAFR) si Transgaz (TGN)
  Caracteristici Dafora - Nr. Actiuni: 973,577,335;
  Caracteristici Transgaz - Nr. Actiuni: 11,773,844;

  Factorul de reprezentare pentru fiecare simbol din componenta indicilor BET, BET-FI si BET-C va fi calculat de catre BVB pe baza preturilor de inchidere a sedintei de tranzactionare de joi, 27 martie 2008. Structura integrala a indicilor va fi afisata publicului in aceeasi zi si va fi implementata incepand cu 1 aprilie 2008.

  Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2026.03.2008.pdf


 • Lumea bursiera

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  25 useri online

  Useri autentificati: