DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 25.03.2008 - extras

Consiliul de Administratie Azomures convoaca Generala Ordinara a Actionarilor Societatii. Cel mai tranzactionat emitent pe piata principala, in sedinta de astazi, a fost SIF Oltenia.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 25.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 25.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 25.03.2008 1 EURO = 3.7083 LEI

Sedinta de astazi a inchis in crestere fata de precedenta, BET-FI, singurul indice sectorial al bursei de la Bucuresti, inregistrand cea mai puternica crestere, aproximativ 1.54%. Cel mai tranzactionat emitent pe piata principala, in sedinta de astazi, a fost SIF Oltenia (SIF5), cu o valoare a tranzactiilor de 6.40 mil lei. Castigul raportat la ultima tranzactie a fost de 1.37%, referinta pentru maine fiind stabilita astfel la 2.9600 lei pentru o actiune.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti a fost SIF Moldova (SIF2), cu o valoare tranzactionata de 4.55 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in crestere, 0.83% fiind castigul raportat la ultimul pret. Maximul atins de acest emitent astazi a fost 2.4600 lei/actiune, ceea ce inseamna variatie de pana la 2.07% fata de referinta.

Actiunile Bancii Transilvania (TLV) se afla si ele printre preferatele investitorilor, rulajul inregistrat astazi la nivelul acestui emitent depasind cu putin 2.00 mil lei. Capitalizarea bursiera a emitentului a ramas neschimbata la finalul acestei sedinte de tranzactionare, referinta pentru maine fiind de 0.7300 lei pentru o actiune TLV. Cel mai mare emitent autohton listat la Bucuresti, Petrom SA (SNP), a raportat astazi o scadere de 1.95% la finalul sedintei de tranzactionare. Pretul unei actiuni SNP a coborat astazi pana la 0.4020 lei, inchiderea sedintei realizandu-se la acest nivel. Erste Bank Viena (EBS) se afla astazi printe blue-chip-uri care au inregistrat cresteri. Inchiderea de astazi aduce un plus de 3.18% pentru actionarii Erste, pretul ultimei tranzactii efectuate pe piata de la Bucuresti fiind de 139.6000 lei/actiune. Sectorul farmaceutic a inregistrat si el cresteri astazi. Antibiotice SA (ATB) aducand pana la sfarsitul sedintei un castig de 6.06% investitorilor. Lichiditatea nu a fost insa foarte ridicata, in piata principala fiind tranzactionate astazi putin peste 400 mii actiuni. Pretul la care se vor raporta tranzactiile din sedinta urmatoare a fost stabilit la 1.4000 lei pentru o actiune ATB.STIRI BURSIERE
Azomures SA (AZO) Consiliul de Administratie al AZOMURES S.A., convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor Societatii in data de 28.04.2008. Pe ordinea de zi se afla, printre altele, prezentarea Raportului administratorilor si al auditorilor privind exercitiul financiar 2007.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2025%2003%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
22 useri online

Useri autentificati: