DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 20.03.2008 - extras

OIL TERMINAL anunta convocarea actionarilor pentru o AGOA avand pe ordinea de zi printre altele si aprobarea repartizarii profitului net realizat in exercitiul financiar al anului 2007. Indicii au consemnat noi minime anuale, ROTX pierzand 7.83% din valoare.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 20.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 20.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 20.03.2008 1 EURO = 3.7232 LEI

Tranzactiile efectuate la Bursa de Valori Bucuresti astazi au inregistrat un nivel ridicat al volumului, aproape de 20 mil euro. Societatile de Investitii Financiare au acapart atentia investitorilor cu un procent de peste 45% din valoarea tranzactionata pe piata principala REGS.

Indicii au consemnat noi minime anuale, ROTX pierzand 7.83% din valoare. BET-FI a fost indicele care a inregistrat deprecierea cea mai usoara de “numai” 4.10%, ajungand aproape de valoarea de 52.000 puncte.

SIF Oltenia (SIF 5) a inregistrat astazi un volum tranzactionat de 3.62 mil titluri cu o valoare totala de 10.42 mil lei. SIF5 a deschis sedinta de tranzactionare cu un pret de 2.9000 lei / actiune, a atins un minim de 2.8300 lei / actiune, un maxim de 2.9500 lei/actiune si a inchis sedinta cu un pret de 2.8700 lei/actiune (3.37%).

SIF Moldova (SIF2) a inregistrat o depreciere a capitalizarii bursiere de 3.63%, pretul ultimei tranzactii stabilind un pret de referinta pentru sedinta de maine de 2.3900 lei/actiune. Volumul tranzactionat cu titluri SIF2 a fost de 3.06 mil actiuni cu o valoare totala de 7.41 mil lei.

Sectorul bancar a inregistrat si el o evolutie puternic descendenta in aceasta sedinta de tranzactionare. BRD Groupe Societe Generale (BRD) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 6.04 mil. lei.

Capitalizarea bursiera a acestui emitent a scazut in aceasta sedinta bursiera cu 9.50%, valoarea de referinta pentru sedinta de tranzactionare maine a fost stabilita la 18.1000 lei/actiune.

Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 9.15 mil. RON.

Capitalizarea bursiera a acestui emitent a scazut in sedinta de astazi cu 5.96%, valoarea de referinta pentru sedinta de maine fiind stabilita la 0.7100 lei/actiune.

Depreciere semnificativa si pentru titlurile CNTEE Transelectrica (TEL), pretul de inchidere stabilizandu-se la valoarea de 26.1000 lei /actiune (7.12%), rulajul fiind de 93 mii titluri cu o valoare totala de 2.46 mii lei. Singurul blue chip al bursei bucurestene care a scapat neinrosit este Rompetrol Rafinare Constanta (RRC). Volumul tranzactionat astazi nu a fost unul extraordinar, schimbandu-se doar 11.41 mil titluri in piata, insa a incheiat ziua in apreciere cu 1.69% pretul de inchidere stabilizandu-se la valoarea de 0.0780 lei/actiune.STIRI BURSIERE

SC OIL TERMINAL S.A. (OIL)
Societatea anunta convocarea actionarilor pentru o AGOA avand pe ordinea de zi printre altele si aprobarea repartizarii profitului net realizat in exercitiul financiar al anului 2007, fixarea dividendului brut pe actiune 0,008 lei pentru anul 2007, stabilirea termenului si a modalitatilor de plata a dividendelor catre actionari

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2020.03.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
55 useri online

Useri autentificati: