DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 19.03.2008 - extras

Scaderi, cea mai importanta pierdere a fost inregistrata de singurul indice sectorial al BVB, BET-FI, care a pierdut aproximativ 1,900 puncte. Sectorul farmaceutic a suferit pierderi.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 19.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 19.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 19.03.2008 1 EURO = 3.7277 LEI

Sedinta de astazi aduce un nou val de scaderi, la sfarsitul sedintei cea mai importanta pierdere a fost inregistrata de singurul indice sectorial al BVB, BET-FI, care a pierdut aproximativ 1,900 puncte.

Cel mai tranzactionat emitent pe piata principala, in sedinta de astazi, a fost SIF Oltenia (SIF5), cu o valoare a tranzactiilor de 8.30 mil lei. Pierderea raportata la ultima tranzactie a fost de 2.62%, referinta stabilita pentru maine fiind stabilita astfel la 2.9700 lei pentru o actiune.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti a fost SIF Moldova (SIF2), cu o valoare tranzactionata de 7.01 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in scadere, 3.13% fiind pierderea raportat la ultimul pret. Maximul atins de acest emitent astazi a fost 2.6300 lei/actiune, ceea ce inseamna variatie de pana la 2.73% fata de referinta.

Actiunile Bancii Transilvania (TLV) se afla si ele printre preferatele investitorilor, rulajul inregistrat astazi la nivelul acestui emitent depasind 5.60 mil lei.

Capitalizarea bursiera a emitentului s-a depreciat astazi cu 1.95%, pretul stabilit ca referinta pentru maine fiind de 0.7550 lei pentru o actiune TLV.

Cel mai mare emitent autohton listat la Bucuresti, Petrom SA (SNP), a raportat astazi o crestere de 2.09% la finalul sedintei de tranzactionare. Pretul unei actiuni SNP a urcat astazi pana la 0.4430 lei, inchiderea sedintei realizandu-se la un pret ceva mai mic, 0.4400 lei/actiune. Erste Bank Viena (EBS) se afla astazi printe putinele blue-chip-uri care au inregistrat cresteri.

Inchiderea de astazi aduce un plus de 0.74% pentru actionarii Erste, pretul ultimei tranzactii efectuate pe piata noastra fiind de 136.4000 lei/actiune.

Sectorul farmaceutic a suferit si el pierderi astazi, Biofarm SA (BIO), suferind o depreciere destul de importanta. Capitalizarea acestui emitent a avut de suferit in urma acestei sedinte, pierderea raportata la final fiind de aproximativ 5.68%, ceea ce insemna un pret de 0.3650 lei/titlu.STIRI BURSIERE

SIF Transilvania SA (SIF3)
SIF Transilvania informeaza ca la termenul de judecata din data de 19.03.2008, Tribunalul Brasov a amanat pentru data de 26.03.2008 pronuntarea in Dosarul nr. 9.100/62/2007 privind cererea de constatare a nulitatii absolute a Hotararii A.G.E.A. nr.1/27.04.2007 a SIF Transilvania referitoare la majorarea capitalului social formulata de Stoica Daniel.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2019%2003%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
22 useri online

Useri autentificati: