DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 14.03.2008 - extras

Petrom SA (SNP), cel mai mare emitent de pe bursa bucuresteana, a inchis sedinta de tranzactionare de astazi intr-o apreciere sustinuta si de un volum impresionant. Volatilitate destul de ridicata a sectorului serviciilor financiare pe fondul unei lichiditati scazute.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 14.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 14.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 14.03.2008 1 EURO = 3.7100 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o volatilitate destul de ridicata a sectorului serviciilor financiare pe fondul unei lichiditati scazute. Indicele BET-FI, singurul indice sectorial al BVB, a crescut in prima parte a sedintei de tranzactionare dupa care, spre finalul sedintei a inregistrat o scadere de peste 598.51 de puncte.

Titlurile Societatilor de Investitii Financiare au fost si astazi cele mai tranzactionate in piata. Dintre Societatiile de Investitii Financiare, cel mai tranzactionat emitent a fost astazi SIF Oltenia SA (SIF5), valoarea tranzactiilor fiind de doar 2.04 mil. lei. Pretul cu care a inchis sedinta de tranzactionare a fost 3.1500 lei/actiune, in scadere fata de sedinta precedenta cu 0.32%. In cursul acestei sedinte de tranzactionare pretul unei actiuni SIF5 a variat cu 600 lei vechi.

SIF Banat Crisana SA (SIF1) a avut o valoare tranzactionata apropiata de cea a SIF5. Valoarea tranzactiilor cu acest emitent a fost de numai 1.97 mil. lei. SIF1 a inchis sedinta de tranzactionare in descrestere fata de cea precedenta, pretul la care a fost realizata ultima tranzactie fiind 2.6900 lei/actiune ceea ce inseamna o depreciere de 0.74%.

Petrom SA (SNP), cel mai mare emitent de pe bursa bucuresteana, a inchis sedinta de tranzactionare de astazi intr-o apreciere sustinuta si de unu volum impresionant. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie a fost 0.4220 lei/actiune in urcare cu peste 2.68% fata de pretul inregistrat ieri la inchidere.

Valoarea tranzactiilor a depasit 4.76 mil lei. Celalalt reprezentant al sectorului petrolier, Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), a avut o evolutie total opusa Petrom-ului si anume , pretul de inchidere a coborat pana la 0.0810 lei/actiune (0.25%). Lichiditatea acestui emitent a fost una scazuta, in piata fiind tranzactionate astazi putin peste 1.2 mil. actiuni.

Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 3.17 mil. lei.

Capitalizarea bursiera a acestui emitent a crescut in sedinta de astazi cu 1.32%, pretul de referinta pentru sedinta de luni fiind stabilit la 0.7650 lei/actiune. Celalalt reprezentant al sectorului bancar, Banca Romana pentru Dezvoltare (BRD), a cunoscut o apreciere destul de puternica pe fondul unei lichiditatii destul de bune. Pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit la 21.0000 lei/actiune (1.94%).STIRI BURSIERE

S.I.F. Transilvania (SIF3)
S.I.F. Transilvania informeaza ca C.N.V.M. a emis si ne-a comunicat Ordonanta nr. 136 din 14 martie 2008, urmare careia se blocheaza pentru o perioada de 2 saptamani, incepand cu data de 15.03.2008, transferul pachetului de 546.071.666 actiuni emise de societatea noastra ca urmare a Hotararii A.G.E.A. nr. 1/27 aprilie 2007 privind operatiunea de majorare a capitalului social.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2014.03.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
42 useri online

Useri autentificati: