DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 17.04.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 17.04.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 17.04.2007

Text extras din document
Cursul BNR 17.04.2007 1 EURO = 3.3306 LEI

Sedinta bursiera de astazi a fost caracterizata de o lichiditate foarte buna, valoarea tranzactiilor de pe piata REGULAR depasind 90 mil lei. Pe fondul acestei lichiditati, tendinta pietei a fost ascendenta, toti cei patru indicii ai bursei bucurestene inregistrand cresteri destul de importante, cea mai puternica fiind inregistrata de singurul indice sectorial, BET-FI, acesta urcand cu 2.60%.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare s-au regasit iarasi printre preferatele investitorilor, cel mai lichid emitent fiind astazi SIF Oltenia (SIF5), a carui valoare tranzactionata a fost de 19.81 mil lei. Pe fondul acestei lichiditati ridicate, actiunile SIF5 au stabilit un pret de referinta pentru sedinta de maine de 3.6200 lei pentru o actiune, urcand capitalizarea bursiera a emitentului cu 3.43%.

Al doilea in topul celor mai lichizi emitenti s-a situat astazi SIF Moldova (SIF2), cu o valoare a tranzactiilor de 12.93 mil lei. Acest emitent a inregistrat si el o apreciere importanta, pretul la care sa realizat ultima tranzactie fiind de 3.2000 lei/actiune (+2.56%). Sectorul bancar a inregistrat si el o lichiditate ridicata, principalii emitenti ai acestui sector avand si ei o evolutie ascendenta. Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de peste 7.68 mil lei, iar la capitolul crestere a urcat cu 0.92%, stabilind un pret de referinta pentru sedinta de maine de 1.1000 lei/actiune.

BRD Groupe Societe Generale (BRD) a continuat cresterea din sedinta precedenta, astazi capitalizarea bursiera a emitentului castigand inca 0.90%. Lichiditatea a fost si ea foarte buna, in piata fiind tranzactionate astazi 213,580 actiuni BRD. Pretul de referinta pentru sedinta de maine a fost stabilit la 22.5000 lei/actiune, acesta fiind acelasi cu pretul mediu al sedintei bursiere de astazi.

Actiunile C.N.T.E.E. Transelectrica au avut si ele o lichiditate foarte buna, dupa ce in ultimele sedinte nu au excelat la acest capitol. Valoarea tranzactiilor s-a ridicat astazi la aproximativ 4 mil lei, pe fondul acestei lichiditati, pretul unei actiuni TEL ajungand pana la nivelul maxim de 49.3000 lei/actiune. Ultima tranzactie a determinat o crestere a emitentului de 3.36% si a stabilit ca referinta pentru sedinta de maine un pret de 49.2000 lei pentru o actiune TEL.STIRI BURSIERE

ALUMIL ROM INDUSTRY S.A. (ALU)

Bursa de Valori Bucuresti informeaza ca indicele BET-C a fost ajustat ieri, 16 aprilie 2007, ca urmare a includerii companiei ALUMIL ROM INDUSTRY S.A. Bucuresti in cosul indicelui. Ajustarea va fi implementata incepand cu sedinta de tranzactionare din 17 aprilie 2007.

BURSA DE VALORI BUCURESTI
Indicele BET-C a atins un nou maxim istoric (5,913.63 puncte, crestere cu 17.68% in 2007)

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20%20piata%2017%2004%202007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
28 useri online

Useri autentificati: