DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 11.03.2008 - extras

Aprobare participare BIOFARM in consortii/alte forme de asociere in vederea achizitionarii unor societati sau a pachetului majoritar de participare la capitalul social al acestora, in tara si in strainatate. Mici deprecieri ale indicilor.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 11.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 11.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 11.03.2008 1 EURO = 3.6984 LEI

Mici deprecieri ale indicilor in sedinta de astazi. Tranzactiile au fost destul de putine la numar reusind sa adune doar 26.50 mil lei, putin peste 7 mil euro. Dupa cum spuneam indicii s-au depreciat usor consolidand valorile stabilite in sedintele anterioare. Acestia au scazut cu valori intre 0.42% si 0.52%.

Societatile de Investitii Financiare, marcat noi scaderi ale cotatiilor, pe fondul realizarii unor rulaje destul de slabe. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Oltenia (SIF5), cu un volum de 603 mii actiuni tranzactionate. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 3.2300 lei/actiune, cu 0.92% sub cotatia inregistrata ieri la sfarsitul sedintei. Indeaproape ca valoare tranzactionata s-a aflat SIF Moldova (SIF2) care a inregistrat un rulaj 1.92 mil lei, cu o crestere a cotatiei de 0.37%. Chiar daca per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut usoare deprecieri astazi, indicele BET-FI a ramas aproape de valoarea de 60.000 de puncte.

Actiunile bancii ERSTE (EBS), proaspat listata la BVB, au scazut si astazi, ajungand la peste 8.49% sub maximul istoric inregistrat la BVB. Rulajul inregistrat astazi a fost unul destul de slab iar pretul de inchidere, 133.6000 a insemnat pentru titlurile ERSTE Bank o scadere de 1.69%.

Actiunile PETROM (SNP) au avut parte de o consolidare a pretului inregistrat ieri, volumul de aproape 2.68 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.4000 lei.

Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP, pentru sedinta de maine de 0.4000 lei pe actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a pierdut astazi 1.20%. S-au tranzactionat aproape 5.93 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.0820 lei pe actiune.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a coborat astazi, in piata realizandu-se doar 185 tranzactii la un pret mediu de 0.7500 lei, valoarea depasind cu putin 1.45 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.7450 lei pe actiune (0.67%). Actiunile BRD-Groupe Societe Generale au avut o sedinta de tranzactionare mai putin agitata cu 62 mii actiuni tranzactionate, iar ultimul pret a consemnat o inchidere cu 0.50% mai scazuta fata de sedinta de luni.

Dupa o crestere de cateva procente, titlurile SNTGN Transgaz (TGN) au ajuns din nou la 22% peste pretul din IPO si anume 234.0000 lei/actiune. Volumul de astazi nu a fost stralucit iar cotatia unei actiuni TGN a coborat cu 0.64%STIRI BURSIERE

SIF OLTENIA SA (SIF5)

SC BIOFARM (BIO)
Societatea a publicat hotararile AGEA printre care aproba participarea S.C. BIOFARM S.A. in consortii/alte forme de asociere in vederea achizitionarii unor societati sau a pachetului majoritar de participare la capitalul social al acestora, in tara si in strainatate.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2011.03.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
23 useri online

Useri autentificati: