DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 10.03.2008 - extras

Rompetrol Rafinare a cumparat de la Rompetrol SA diverse echipamente si instalatii, in valoare de 123 de milioane de lei, aferente rafinariei Vega din Ploiesti. Lichiditate redusa a sedintei de tranzactionare.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 10.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 10.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 10.03.2008 1 EURO = 3.7164 LEI

Prima sedinta a acestei saptamani a fost caracterizata de o lichiditate redusa, principalii indici inregistrand variatii nesemnificative la inchidere.

Cel mai tranzactionat emitent pe piata principala, in sedinta de astazi, a fost Petrom SA (SNP), cu o valoare a tranzactiilor de 2.53 mil lei. Acest emitent a inchis sedinta in crestere, castigul raportat la ultima tranzactie fiind de 1.78% , ceea ce inseamna un pret de 0.4000 lei/actiune.

Celalalt reprezentant al sectorului petrolier, Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), a inregistrat o crestere importanta astazi, finalul sedintei aducand un plus de 3.75% pentru detinatorii de titluri RRC. Lichiditatea la nivelul acestui emitent ramane insa foarte scazuta, investitorii schimband asatzi in piata doar 4.74 mil actiuni.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti a fost SIF Oltenia (SIF5), cu o valoare tranzactionata de 2.51 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in crestere, 1.56% fiind castigul raportat la ultimul pret. Maximul atins de acest emitent astazi a fost 3.2600 lei/actiune, ceea ce inseamna variatie de pana la 1.87% fata de referinta.

SIF Muntenia (SIF4) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 2.36 mil lei. Acest emitent a inchis sedinta de astazi la acelasi pret ca si precedenta, 1.8000 lei/actiune.

Actiunile SIF4 s-au tranzactinat astazi la preturi ce au variat intre 1.7800 si 1.8200 lei/actiune. Erste Bank Viena (EBS) se afla astazi in topul celor mai tranzactionati emitenti, valoarea tranzactiilor fiind insa modesta, 2.25 mil lei. Acest emitent a inregistrat o usoara depreciere de numai 0.07%, pretul ultimei tranzactii fiind 135.90 lei/actiune,

Un alt important emitent apartinand sectorului bancar, Banca Transilvania (TLV), a avut si el o lichiditate scazuta. Pretul de referinta stabilit pentru sedinta urmatoare este de 0.7500 lei pentru o actiune TLV, acelasi cu cel din sedinta de astazi.STIRI BURSIERE

Rompetrol Rafinare Constanta SA (RRC)
Rompetrol Rafinare, administratorul rafinariei Petromidia, a cumparat de la Rompetrol SA, ambele firme apartinand grupului cu acelasi nume, diverse echipamente si instalatii, in valoare de 123 de milioane de lei, aferente rafinariei Vega din Ploiesti. Printre activele preluate de Rompetrol Rafinare de la operatorul rafinariei Vega se numara instalatii, echipamente tehnologice, aparate si instalatii de masura, computere si mijloace de transport.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2010%2003%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
25 useri online

Useri autentificati: