DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 06.03.2008 - extras

Consiliul de Administratie SIF OLTENIA convoaca AGOA aprobarea repartizarii profitului net, fixarea dividendului pe actiune, stabilirea termenului si modalitatilor de plat? a dividendelor aferente anului 2007 c?tre actionari. Printre titlurile cele mai tranzactionate s-au aflat si cele ale Erste Bank

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 06.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 06.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 06.03.2008 1 EURO = 3.6983 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrata astazi a fost foarte apropiata de cea din sedinta precendenta, volumele transferate la diferite preturi conturand un trend usor ascendent. Toti indicii bursieri s-au apreciat in sesiunea curenta, variatia finala a fiecaruia fiind in jur de un punct procentual. Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti a fost de 21.70 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de crestere cu volume tranzactionate reduse. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 8.46 mil lei (aproximativ 53% din valoarea pietei REGULAR). SIF Oltenia (SIF5), cel mai tranzactionat emitent de astazi, a inregistrat o valoare a tranzactiilor de aproximativ 2.38 mil lei, cu un pret mediu al tranzactiilor de 3.3400 lei/actiune si o variatie finala pozitiva de 0.60%.

Titlurile Bancii Transilvania (TLV) au atins un nivel maxim al pretului de 0.7650 lei/actiune, valoarea tranzactionata ajungand astazi la aproximativ 1.93 mil lei, maximul reprezentand de-altfel si pretul de inchidere, respectiv referinta de maine (+2.00%). Si actiunile BRD - Groupe Societe Generale (BRD) s-au apreciat, pretul de inchidere al acestora fiind de 20.8000 lei/actiune, in crestere cu 1.46% fata de ultimul pret din sedinta de miercuri. Astazi au fost tranzactionate actiuni BRD intr-o valoare redusa de aproximativ 0.68 mil lei, la un pret mediu de 20.8000 lei/actiune.

Actiunile SNTGN Transgaz Medias (TGN) au stabilit un pret de inchidere usor superior sedintei precedente. Pretul la care s-a realizat ultima tranzactie a fost de 241.0000 lei/actiune (+0.37%), valoarea transferurilor cu simbolul TGN fiind de aproximativ 1.11 mil lei.

Printre titlurile cele mai tranzactionate s-au aflat si cele ale Erste Bank (EBS), care au fost in usoara crestere in aceasta zi de tranzactionare, adunand o valoare a tranzactiilor de aproape 0.90 mil lei si stabilind o inchidere a acestei sedinte la nivelul de 139.3000 lei/actiune (+0.22%).

Un alt emitent cu o lichiditate mai mare a fost Prodplast Bucuresti (PPL), in timpul sedintei de astazi fiind tranzactionate actiuni in valoare de peste 0.77 mil lei. La inchiderea sedintei, pretul actiunilor PPL a fost de 3.6100 lei/actiune, in urcare cu 3.44% fata de pretul de referinta.STIRI BURSIERE

SIF OLTENIA (SIF5)
Consiliul de Administratie al societatii convoaca Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in data de 23.04.2008, pentru toti actionarii inregistrati la data de 17.03.2008, pe ordinea de zi fiind, printre altele, aprobarea repartiz?rii profitului net, fixarea dividendului pe actiune, stabilirea termenului si modalitatilor de plat? a dividendelor aferente anului 2007 c?tre actionari. Totodata Consiliul de Administratie al S.I.F. Oltenia S.A., intrunit in sedinta din data de 06.03.2008, a hotarat sa propuna Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor distribuirea unui dividend brut pe actiune pentru exercitiul financiar al anului 2007, Ón suma de 0.0780 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2006%2003%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
37 useri online

Useri autentificati: