DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 05.03.2008 - extras

Cesiune catre NICPREM IMPEX a unor partis sociale ELJ Matrite, detinute de Electroaparataj. Suma totala tranzactionata redusa fata de media anului trecut.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 05.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 05.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 05.03.2008 1 EURO = 3.7197 LEI

Cele aproape 5.700 de tranzactii realizate in sedinta bursiera de astazi au adus o suma tranzactionata de aproape 22 mil lei, o suma destul de scazuta in comparatie cu rulajul mediu inregistrat anul trecut.

Indicii generali, s-au apreciat usor astazi cu valori cuprinse intre 0.18% si 1.39% cel mai activ din acest punct de vedere fiind indicele BET-FI. Astazi Societatile de Investitii Financiare au cunoscut corectii usoare ale preturilor. O lichiditate mai ridicata am intalnit in dreptul SIF Oltenia(SIF5) cu 0.8 mil actiuni schimbate in piata si SIF Banat Crisana(SIF1) cu peste 0.94 mil actiuni tranzactionate. Actiunile SIF5 s-au apreciat astazi cu 0.30% ajungand la un pret de 3.3100 lei/actiune in timp ce titlurile SIF Banat Crisana s-au apreciat cu 0.36%, stabilizandu-se la inchidere in jurul valorii 2.8100 lei/actiune. Cea mai importanta apreciere in randul SIF-urilor a fost in dreptul SIF Muntenia a carei cotatie a crescut cu 3.39% fata de pretul de referinta. Indicele BET-FI a avut si el cea mai consistenta apreciere astazi peste 828 de puncte adaugandu-se valorii de inchidere a sedintei de ieri pentru a sparge astazi pragul de 60,000 de puncte.

Titlurile ROMPETROL RAFINARE CONSTANTA(RRC) au consemnat o usoara scadere, aici inregistrandu-se tranzactii in valoare de doar 0.24 mil lei efectuate intre preturile 0.0790 lei/actiune si 0.0800 lei/actiune. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.0799 lei cu peste 0.0200 lei sub valoarea nominala.

Celalalt reprezentant al sectorului petrolier Petrom SA (SNP) a avut o evolutie mai pozitiva in sedinta de astazi desi rulajul a fost slab si in dreptul lui. Valoarea tranzactiilor cu actiuni SNP a fost de putin peste 58 mii euro, emitentul inregistrand o crestere a capitalizarii bursiere de 0.51%. Pretul la care a fost realizata ultima tranzactie cu acest emitent a fost 0.3920 lei/actiune.

Emitentii apartinand sectorului bancar au avut si ei o lichiditate destul de slaba in sedinta de astazi, Banca Transilvania (TLV) a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 2.12 mil. lei. Valoarea de referinta a fost stabilita pentru sedinta de maine la 0.7500 lei/actiune, in stationare. BRD-Groupe Societe Generale (BRD) a cunoscut o crestere minora a capitalizarii bursiere.

Valaorea tranzactiilor cu acest emitent a depasit astazi 0.86 mil. lei. Pretul la care a fost realizata ultima tranzactie cu titluri BRD a fost 20.5 lei/actiune.

Actiunile ERSTE BANK (EBS), au avut o lichiditate la fel de scazuta ca si restul pietei rulajul depasind cu putin 1.79 mil lei. Cresterea de astazi este de numai 0.87% ridicand pretul la 139.0000 lei pentru o actiune a bancii austriece.STIRI BURSIERE

SC ELECTROAPARATAJ SA (ELJ)
In convocatorul adresat astazi actionarilor se anunta: aprobarea cesionarea de catre S.C. ELECTROAPARATAJ S.A catre S.C NICPREM IMPEX S.R.L. a unui numar de 15.100 parti sociale emise de S.C. ELJ Matrite S.R.L. si detinute de S.C. ELECTROPARATAJ S.A., la pretul de 842.775 lei

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2005.03.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
107 useri online

Useri autentificati: