DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 04.03.2008 - extras

SIF Transilvania a participat la majorarea capitalului social al SC Tusnad S.A. Sedinta bursiera de astazi a debutat cu optimism din partea investitorilor, volumele insa au ramas la un nivel relativ redus.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 04.03.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 04.03.2008

Text extras din document
Cursul BNR 04.03.2008 1 EURO = 3.7329 LEI

Sedinta bursiera de astazi a debutat cu optimism din partea investitorilor, volumele insa au ramas la un nivel relativ redus. Pana la finalul sedintei indicii au mai pierdut din castigul inregistrat in prima parte a sedintei, BET-FI raportand o crestere la final de 1.51% fata de cea de peste trei procente din prima parte a sedintei.

Cel mai tranzactionat emitent pe piata principala, in sedinta de astazi, a fost SIF Oltenia (SIF5), cu o valoare a tranzactiilor de 2.27 mil lei. Acest emitent a inchis sedinta in crestere, castigul raportat la ultima tranzactie fiind de 1.23% fata de maximul de 3.07% atins in prima parte a sedintei.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti a fost SIF Moldova (SIF2), cu o valoare tranzactionata de 2.07 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in crestere, 0.75% fiind castigul raportat la ultimul pret. Maximul atins de acest emitent astazi a fost 2.8000 lei/actiune, ceea ce inseamna o crestere de 5.66%.

BRD Groupe Societe Generale (BRD), emitentul cel mai tranzactionat din sectorul bancar astazi, a inchis sedinta in crestere cu 2.51%. Lichiditatea acestui emitent este in scadere raportat la ultimele sedinte, valoarea tranzactiilor de astazi fiind de aproximativ 1.65 mil lei.

Celalalt emitent important apartinand sectorului bancar, Banca Transilvania (TLV), a cunoscut si el o apreciere a cursului bursier in urma sedintei de astazi. Pretul unei actiuni TLV stabilit ca referinta pentru maine este 0.7500 lei/actiune, in crestere cu 2.04%.

Sectorul petrolier a inregistrat astazi o lichiditate redusa, nici un emitent nereusind sa treaca de pragul de un milion lei in dreptul valorii tranzactionate. Petrom SA (SNP), a inregistrat o usoara crestere a capitalizarii bursiere in urma sedintei de astazi, pretul de referinta stabilit astazi pentru sedinta de maine este 0.3900 lei/actiune (+1.30%).

Singurul emitent extern listat la BVB, Erste Bank Viena (EBS), a inchis sedinta la Bucuresti in scadere fata de ieri, 2.55% fiind pierdere raportat la ultima tranzactie. Interesul pentru acest emitent a fost relativ scazut, valoarea celor 13,214 actiuni tranzactionate astazi fiind aproximativ 1.84 mil lei.STIRI BURSIERE

SIF Transilvania (SIF3)
SIF Transilvania informeaza ca in data de 03.03.2008 a participat la majorarea capitalului social al SC Tusnad S.A. Baile Tusnad, prin exercitarea dreptului de preferinta. Astfel, pentru mentinerea cotei detinute (64,08% din capitalul social), au fost subscrise 44,862,368 actiuni, cu valoare nominala de 0.1000 lei/actiune, la pretul de 0.1000 lei/actiune, valoarea totala subscrisa fiind de 4,486,236.80 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2004%2003%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
82 useri online

Useri autentificati: