DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 16.04.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 16.04.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 16.04.2007

Text extras din document
Cursul BNR 16.04.2007 1 EURO = 3.3363 LEI

Valoarea tranzactiilor inregistrate in sedinta de astazi a insemnat o crestere de 157% fata de valoarea inregistra in sedinta de Vineri, atingand un nivel de 94 mil lei. Indicii generali au consemnat cresteri de peste 1%, aratand o piata ce ar putea da semnale pozitive investitorilor.

Vedeta incontestabila a sedintei bursiere de astazi a fost S.C. ALUMIL ROM INDUSTRY Bucuresti S.A.. Pentru acest emitent prima zi de tranzactionare la cota 1 a BVB a adus o crestere de peste 95% fata de pretul in care s-a subscris in oferta. Numarul tranzactiilor a fost de ordinul miilor, insemnand schimburi in piata de peste 31 mil lei. Astazi au fos tranzactionate peste 3.5 mil actiuni reprezentand 11.4% din companie.

Societatile de Investitii Financiare au cunoscut cresteri usoare astazi pe fondul unei lichiditati relativ mari. Un volum mai ridicat am intalnit in dreptul SIF Banat Crisana(SIF1) cu 2.78 mil actiuni schimbate in piata si SIF Oltenia(SIF5) cu peste 2.45 mil actiuni tranzactionate. Actiunile SIF1 s-au apreciat astazi cu 1.68% ajungand la un pret de 3.0200 lei/actiune in timp ce titlurile SIF Oltenia sau apreciat umai cu 0.86% pana in 3.5000. Si celelalte SIF-uri au avut cresteri care s-au concretizat in cresterea indicelui BET-FI cu aproximativ 1.16%

Actiunile BRD-Groupe Societe Generale(BRD) au consemnat o crestere puternica, pretul urcand cu 5.19%. Astazi au fost tranzactionate actiuni BRD in valoare de peste 8.4 mil lei intre un maxim de 22.4000 lei si un minim de 21.1000 lei. Pretul la care s-au efectuat cele mai multe tranzactii a fost 22.3000 lei. Acest pret a fost stabilit si ca pret de referinta pentru sedinta de maine. Astazi actiunile BANCII Transilvania(TLV) s-au apreciat usor, dupa ce variatiile saptamanilor trecute au afectat capitalizarea companiei. In piata s-au tranzactionat peste 7.1 mil actiuni la un pret mediu de 1.0900 lei/actiune, iar ultima tranzactie a stabilit un pret de inchidere al emitentului la acelasi nivel consemnand o apreciere de 0.93%.

Sectorul petrolier a avut parte de o lichijditate mai scazuta astazi cu toate ca si aici preturile au urcat. Pretul actiunilor Petrom(SNP) a crescut usor astazi cu 0.91% din. S-au tranzactionat aproximativ 2.3 mil actiuni SNP la un pret mediu de 0.5550 lei, sedinta fiind inchisa in acelasi pret. Titlurile Rompetrol Rafinare Constanta(RRC) au consemnat o usoara crestere, aici inregistrandu-se tranzactii in valoare de 1.4 mil lei efectuate intre preturile 0.0995 lei/actiune si 0.1030 lei/actiune. Pretul de referinta pentru urmatoarea sedinta a fost stabilit la 0.1030 lei.STIRI BURSIERE

BRD GROUPE SOCIETE GENERALE (BRD)

In conformitate cu articolul 51 din Regulamentul CNVM nr1/2006, va notificam faptul ca domnul Ioan Niculescu, propus de catre Consiliul de Administratie al BRD – Groupe Société Générale pentru reinnoirea mandatului de administrator, in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 18 aprilie 2007, a decis sa renunte la candidatura sa.

S.C. CHIMOPAR S.A.
Societatea anunta majorarea capitalului social la propunerea S.C. Jafco Holding Romania S.A. cu suma de 2,938,190 lei prin virament efectuat de S.C. Jafco Holding Romania S.A. in suma de 2,149,342.5 lei si subscrieri posibile celorlalti actionari in suma de 788,847.5 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2016.04.2007.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
47 useri online

Useri autentificati: