DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 28.02.2008 - extras

Antibiotice SA revocare oferta de privatizare in cel mai scurt timp. Noi scaderi la nivelul indicilor bursieri, alimentate probabil de turbulentele de pe pietele financiare internationale din ultima perioada

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 28.02.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 28.02.2008

Text extras din document
Cursul BNR 28.02.2008 1 EURO = 3.6548 LEI

Sedinta bursiera de astazi aduce noi scaderi la nivelul indicilor bursieri, alimentate probabil de turbulentele de pe pietele financiare internationale din ultima perioada. Lichiditatea acestei zile a fost si ea scazuta, valoarea tranzactionata astazi la bursa de la Bucuresti fiind sub 10 mil Euro.

Cel mai tranzactionat emitent pe piata principala, in sedinta de astazi, a fost SIF Banat-Crisana (SIF1), cu o valoare a tranzactiilor de 4.88 mil lei. Acest emitent a inchis sedinta in scadere, pierderea raportata la ultima tranzactie a acestei zile (2.9000 lei/actiune) fiind de 1.69%.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti a fost Rompetrol Rafinare Constanta (RRC), cu o valoare tranzactionata de 4.45 mil lei. De mentionat ca in dreptul acestui emitent, in doar doua tranzactii, s-au schimbat 50 mil actiuni. Capitalizarea bursiera a emitentului s-a depreciat astazi cu 1.45%, tranzactiile de maine avand ca referinta pretul de 0.0814 lei/actiune. SIF Moldova (SIF2) se regaseste si astazi in topul celor mai tranzactionati emitenti cu un volum de doar 1.04 mil actiuni. In prima parte a sedintei, actiunile SIF2 inregistrau o usoara apreciere, insa in scurt timp presiunea exercitata de vanzatori a coborat cursul acestor actiuni sub nivelul inchiderii de ieri. Pretul de referinta pentru sedinta de mine a fost stabilit la 2.8500 lei/actiune, in scadere cu 2.40% fata de precedenta sedinta.

BRD Groupe Societe Generale (BRD), emitentul cel mai tranzactionat din sectorul bancar astazi, a inchis sedinta in pierdere cu 0.94%. Lichiditatea acestui emitent este in scadere raportat la ultimele sedinte, valoarea tranzactiilor de astazi fiind de aproximativ 2 mil lei.

Celalalt emitent important apartinand sectorului bancar, Banca Transilvania (TLV), a cunoscut tot o depreciere a cursului bursier in urma sedintei de astazi. Pretul unei actiuni TLV stabilit ca referinta pentru maine este 0.7550 lei/actiune, in scadere cu 1.95%.

Singurul emitent extern listat la BVB, Erste Bank Viena (EBS), a inchis sedinta la Bucuresti in usoara apreciere fata de ieri, 0.69% fiind castigul raportat la ultima tranzactie. Interesul pentru acest emitent a fost relativ scazut, valoarea celor 7,064 actiuni tranzactionate astazi fiind putin mai mare de un milion de lei.STIRI BURSIERE

Antibiotice SA (ATB)


Guvernul Romaniei a decis, printr-o Hotarare adoptata in sedinta de astazi, abrogarea art. 2 a Hotararii Guvernului 1400/2007 pentru abrogarea HG nr. 794/2000 privind strategia de privatizare a Antibiotice SA Iasi. Ca urmare a deciziei Guvernului, avand in vedere si importanta economica si sociala deosebita a producatorului de medicamente, institutia publica implicata va revoca oferta de privatizare a S.C. Antibiotice S.A. Iasi, in cel mai scurt timp.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2028%2002%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
33 useri online

Useri autentificati: