DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 26.02.2008 - extras

AGA Dafora SA Medias pentru infiintarea unei Societati imobiliare si tranzactie teren. Cresteri pe bursa, ton optimist al sedintei de tranzactionare.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 26.02.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 26.02.2008

Text extras din document
Cursul BNR 26.02.2008 1 EURO = 3.6430 LEI

Continuand inceputul acestei saptamani in care s-au inregistrat cresteri pe bursa, volumele transferate astazi au dat un ton optimist sedintei de tranzactionare care s-a inscris pe un trend ascendent, cu mentiunea ca BET-FI a atins o variatie de +4.69%. Valoarea totala a tranzactiilor la Bursa de Valori Bucuresti in sedinta de astazi a fost de 82.96 mil lei.

Cele cinci Societati de Investitii Financiare au inregistrat o tendinta de crestere, cu o lichiditate foarte buna. Valoarea totala a tranzactiilor cu titluri SIF a fost de 46.11 mil lei (aproximativ 64% din valoarea pietei REGULAR). SIF Moldova (SIF2), cel mai tranzactionat emitent de astazi, a inregistrat o valoare a tranzactiilor de 15.43 mil lei, cu un pret mediu al tranzactiilor de 2.9100 lei/actiune si o variatie finala de +2.80%, comparativ cu ultimul pret de inchidere de ieri.

Titlurile Banca Transilvania (TLV) au fost cotate in cadrul acestei sesiuni la un pret maxim de 0.8000 lei/actiune.Valoarea tranzactionata a atins cifra de 6.28 mil lei, iar ultima tranzactie a stabilit un pret superior pretului de referinta, respectiv 0.7800 lei (+2.63%); de asemenea actiunile BRDGroupe Societe Generale (BRD) au adunat o valoare a tranzactiilor de 5.07 mil lei, incheind sedinta la un pret de 21.4000 lei/actiune (+4.90%).

Titlurile Petrom Bucuresti (SNP) s-au depreciat cu 0.71%, astazi tranzactionandu-se actiuni in valoare de aproximativ 5.38 mil lei, la preturi variind in intervalul 0.4150 si 0.4290 lei/actiune. Pretul de referinta stabilit pentru sesiunea de maine este de 0.4190 lei/actiune.

Printre cele mai lichide actiuni au fost si cele ale societatii SNTGN Transgaz Medias (TGN), acestea fiind tranzactionate in valoare de aproximativ 1.94 mil lei, la preturi variind intre 257.0000 si 263.5000 lei/actiune. Pretul ultimului transfer efectuat cu aceste titluri a fost in crestere fata de cel de ieri, respectiv 259.9000 lei/actiune (+2.28%).

Pe piata DEALS, s-a efectuat o tranzactie avand ca obiect actiunile societatii C.N.T.E.E. Transelectrica Bucuresti (TEL), in valoare de 4.04 mil lei, la pretul de 26.0000 lei/actiune, respectiv cu 13% sub pretul ultimei tranzactii cu acest simbol in piata principala. Deal-ul cu titlurile TEL a fost executat in partea a doua a sesiunii de tranzactionare.STIRI BURSIERE

DAFORA SA MEDIAS (DAFR)
Presedintele consiliului de administratie al societatii convoaca Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor in data de 27.03.2008, pentru toti actionarii inscrisi in Registrul Actionarilor la data de referinta, respectiv data de 15.03.2008, avand pe ordinea de zi urmatoarele:
 • aprobarea infiintarii unei societati in vederea demararii unui proiect imobiliar in Bucuresti si in cadrul careia Dafora va detine o cota de 50% din capitalul social (societatea se va infiinta numai in urma intocmirii unui studiu de fezabilitate);
 • aprobarea vanzarii unui teren cu constructii situat in Bucuresti catre societatea nou infiintata la un pret ce va fi stabilit de catre un evaluator autorizat;
 • stabilirea datei de inregistrare, data de inregistrare propusa fiind 11.04.2008.

  Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2026%2002%202008.pdf


 • Lumea bursiera

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  19 useri online

  Useri autentificati: