DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 25.02.2008 - extras

Convoaca actionari SIF Moldova pentru AGOA si AGEA, majorare capitalul social, limita de detinere de 1% din capitalul social. Starea pietei cu evolutii imbucuratoare, aprecierile fiind destul de importante.

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 25.02.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 25.02.2008

Text extras din document
Cursul BNR 25.02.2008 1 EURO = 3.6590 LEI

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat astazi evolutii imbucuratoare, aprecierile fiind destul de importante pentru o perioada atat de mohorata a pietelor bursiere din toata lumea. Cea mai importanta apreciere a intalnit-o BET-FI care a inchis pe un verde 6.11% in timp ce BET si BET-C s-au apreciat si ele cu peste patru procente. S-au tranzactionat astazi putin peste 60 mil lei, cu valori mai mari pentru piata REGS, aproape 90% din total rulaj apartinandu-i.

Societatile de Investitii Financiare, au dominat sedinta de tranzactionare, peste 25 mil lei fiind trazactionate de actiuni SIF, insemnand peste 41% din rulajul total al BVB. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Oltenia (SIF5), cu un volum de 1.93 mil. actiuni tranzactionate. Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 3.4200 lei/actiune, cu peste 4.91% peste inchiderea saptamanii trecute. Si SIF Muntenia (SIF4) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta schimbandu-se actiuni in valoare de 5.94 mil lei cu o crestere a cotatiei de 6.70% peste cel din sedinta precedenta.

Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut aprecieri importante astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 61,560.30 puncte. Sectorul petrolier si cel bancar au fost urmatoarele ca valori tranzactionate si destul de apropiate ca rulaje. Actiunile PETROM (SNP) s-au apreciat astazi cu 5.24% , volumul de aproape 8.01 mil actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.4170 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP, pentru sedinta de maine de 0.4220 lei pe actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a castigat astazi 1.84% pe fondul tranzactionarii a numai putin de 65.76 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.0830 lei pe actiune.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a urcat astazi, in piata realizandu-se 591 tranzactii la un pret mediu de 0.7500 lei, valoarea depasind cu putin 5.20 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.7600 lei pe actiune (4.83%). Actiunile BRD-GSG au avut o sedinta de tranzactionare mai agitata cu 264 mii actiuni tranzactionate, iar ultimul pret a consemnat o inchidere cu 6.81% mai scazuta fata de sedinta de vineri, valoarea ultimei tranzactii fiind de 20.4000 lei/actiune.

Actiunile CNTEE Transelectrica(TEL) au inregistrat o apreciere, in sedinta de astazi, pretul urcand cu 6.99%. Referinta pentru maine a ajuns la 29.1000 lei. Lichiditatea a fost insa destul de buna, valoarea tranzactiilor fiind de1.69 mil. lei.STIRI BURSIERE

SIF MOLDOVA (SIF2)
Societatea convoaca actionarii pe data de 16 mai pentru a asista la AGOA si AGEA. Pe ordinea de zi a AGEA se afla printe altele si:
 • Prezentarea, discutarea si aprobarea modificarilor, completarilor si anularilor unor articole din Actul Constitutiv al S.I.F. Moldova S.A. Bacau,
 • Aprobarea majorarii capitalului social cu suma de 51.908.958,80 lei prin emiterea unui numar de 519.089.588 actiuni noi cu valoarea nominala de 0,1 lei/actiune, din rezerve. Actiunile nou emise vor fi alocate actionarilor inregistrati la data de inregistrare; pentru fiecare actiune detinuta se va aloca gratuit cate o actiune noua .
 • Consultarea actionarilor privind limita de detinere de 1% din capitalul social: mentinerea limitei de 1%, stabilirea limitei la 2% sau stabilirea limitei peste 2%

  Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2025.02.2008.pdf


 • Lumea bursiera

  Termeni juridici, grupare tematica
  Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

  Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobile  Coordonator
  Magdalena Popeanga

  Website administrat de
  Alioth Software
  Politica de securitate
  Termeni si conditii
   RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
  32 useri online

  Useri autentificati: