DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 22.02.2008 - extras

Convocatorul AGOA si AGEA SIF Banat-Crisana, aprobare majorare capital prin emitere actiuni. Sedinta animata, volumele tranzactionate de investitorii fiind in crestere fata de precedentele sesiuni

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 22.02.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 22.02.2008

Text extras din document
Cursul BNR 22.02.2008 1 EURO = 3.6728 LEI

Ultima sedinta a acestei saptamani a fost ceva mai animata decat precedentele, volumele tranzactionate de investitorii fiind in crestere fata de precedentele sesiuni. Indicele BET-FI, singurul indice sectorial al BVB, a fost singurul care a inchis sedinta de astazi in crestere, aproximativ 500 de puncte fiind astazi adaugate la valoarea de inchidere a indicelui.

Cel mai tranzactionat emitent pe piata principala, in sedinta de astazi, a fost Petom SA (SNP), cu un rulaj bun, aproximativ 6.50 mil lei. Pretul la care a fost realizata ultima tranzactie a fost acelasi cu cel din sedinta precedenta, adica 0.4010 lei pentru o actiune SNP. Actiunile acestui emitent au facut obiectul unei tranzactii speciale astazi, valoarea acesteia fiind de 900 mii lei, pretul la care a fost executata tranzactia fiind de 0.4500 lei/actiune (+12.22%).

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti a fost SIF Oltenia (SIF5), cu o valoare tranzactionata de 5.60 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta la o cotatia similara cu cea precedenta, pretul mediu calculat astazi fiind insa cu un pas de cotare sub aceasta referinta.

BRD Groupe Societe Generale (BRD) s-a aflat printre cei mai tranzactionati emitenti astazi, valoare tranzactionata cu propriile actiuni fiind 3.54 mil lei. Aceasta sedinta a adus o crestere de 0.53% pentru emitentul care ieri, conform raportarilor financiare preliminate pentru anul 2007, a inregistrat o crestere a profitului de aproximativ 40% fata de anul 2006.

Celalalt emitent important apartinand sectorului bancar, Banca Transilvania (TLV), a cunoscut o depreciere a cursului bursier in urma sedintei de astazi. Lichiditatea a fost buna in sedinta de astazi, confirmand interesul investitorilor la aceste preturi pentru actiunile TLV.

Pretul de referinta pentru inceputul saptamanii viitoare a fost stabilit la 0.7250 lei/actiune, in scadere cu 1.36%.

Piata tranzactiilor spaciale a fost foarte animata astazi. In afara de Petrom, inca sapte emitenti au inregistrat tranzactii pe aceasta piata. Cea mai mare valoare a fosta cea a deal-ului efectuat cu actiunile retailer-ului de IT&C Flamingo International (FLA). Pretul la care a fost realizata tranzactia a fost de 0.2800 lei/actiune, acelasi cu referinta din piata principala, piata in care astazi nu s-a realizat nici o tranzactie.STIRI BURSIERE

SIF Banat-Crisana (SIF1)
/font> In Convocatorul Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare a emitentului se afla, printre altele, aprobarea majorarii capitalului social cu suma de 54.88 mil lei prin emiterea de noi actiuni. Actiunile nou emise vor fi alocate actionarilor in raport de o actiune noua la o actiune detinuta la data de referinta.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2022%2002%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
30 useri online

Useri autentificati: