DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 11.04.2007 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 11.04.2007
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 11.04.2007

Text extras din document
Cursul BNR 11.04.2007 1 EURO = 3.3384 LEI

Tranzactiile incheiate astazi la Bursa de Valori Bucuresti au atins valoarea de 69.42 mil lei, indicii bursieiri inregistrand aprecieri fata de sedinta precedenta, cea mai importanta crestere fiind marcata de indicele Societatilor de Investitii Financiare de 3.35%. SIF Banat Crisana (SIF1) ca si in ziua precedenta a inregistrat un volum tranzactionat destul de ridicat, astazi tranzactionandu-se in piata peste 1% din capitalul social, respectiv 6.93mil titluri cu o valoare totala de 20.5 mil lei.. Capitalizarea bursiera a SIF1 a inregistrat de asemenea o apreciere importanta, de 3.10% fata de sedinta precedenta, ultimul pret al zilei atingand valoarea de 2.99 lei/actiune.

Intre Societatile de Investitii Financiare, titlurile SIF Transilvania (SIF3) au inregistrat cea mai importanta apreciere a valorii lor, ultimul pret al zilei stabilind un pret de referinta pentru sedinta de maine de 3.63 lei/actiune (+4.91%), dupa ce in decursul sedintei valoarea unei actiuni SIF3 a oscilat intre un minim de 3.45 lei/actiune si un maxim de 3.66 lei /actiune. Volumul total tranzactionat astazi cu SIF3 a fost de 2.13 mil actiuni cu o valoare totala de 7.62 mil lei. Banca Transilvania (TLV) au marcat o crestere a pretului titlurilor sale de 2.86%, pretul de inchidere atingand valoarea de 1.08 lei/actiune, in timp ce volumul tranzactionat a fost de 3.46 mil actiuni, cu o valoare totala de 3.71 mil lei.

Biofarm SA (BIO) a fost tranzactionata astazi intr-un numar de 1.45 mil titluri la un pret mediu de 0.7250 lei / actiune. Cresterea de valoare a titlurilor Biofarm a fost de 1.40%, pretul de inchidere fiind de 0.7250 lei / actiune.

BRD Groupe Societe Generale (BRD) a inregistrat un volum total tranzactionat de doar 28,340 actiuni cu o valoare totala de 608.77 mii lei. Pretul titlurilor BRD au variat astazi intre 21.4 lei/actiune si 21.6 lei /actiune, pretul de inchidere fiind de 21.4 lei/actiune, la aceeasi valoare ca si cel de referintaSTIRI BURSIERE

PETROM SA

Petrom anunta ca a semnat un contract pentru furnizarea de biodiesel cu Prio Biocombustibil, o companie a grupului portughez Martifer. Astfel, in 2007, Prio Biocombustibil va livra catre Petrom o cantitate totala de circa 20.000 de tone, urmand ca in 2008 cantitatea livrata sa creasca pana la 50.000 de tone. Biodieselul va fi amestecat cu motorina in cele doua rafinarii ale Petrom si va fi livrat pe piata din Romania incepand cu luna iulie a acestui an. Jeffrey Rinker, membru al Comitetului Executiv al Petrom, responsabil cu activitatea de rafinare: „Peste 8 milioane de euro sunt destinati investitiilor in Arpechim si Petrobrazi, astfel incat sa putem prelua biodieselul in amestec. Vrem sa asiguram clientilor nostri carburanti mai putin poluanti, la fel de performanti, care intrunesc toate normele de calitate si mediu ale Uniunii Europene” Prio Biocombustibil este primul producator autohton de biodiesel si beneficiaza de experienta grupului Martifer care opereaza o unitate de producere a biodieselului in Portugalia. Prio Biocombustibil va inaugura unitatea de producere a biodieselului la Lehliu Gara, in prima jumatate a acestui an.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2011%2004%202007.PDF


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
46 useri online

Useri autentificati: