DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 13.02.2008 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 13.02.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 13.02.2008

Text extras din document
Cursul BNR 13.02.2008 1 EURO = 3.6349 LEI

Bursa de Valori Bucuresti a inregistrat astazi evolutii in directii total diferite pentru fiecare sector, astfel BET-FI a inchis sub valoarea inchiderii de ieri cu -0.96%, in timp ce BET si BET-C au inregistrat plusuri destul de mici. S-au tranzactionat astazi putin peste 33 mil lei.

Societatile de Investitii Financiare, au dominat sedinta de tranzactionare, mai mult de 16 mil lei fiind trazactionate de actiuni SIF, aceasta insemnand peste 49% din piata REGULAR. Cel mai tranzactionat emitent a fost SIF Oltenia (SIF5), cu un volum de 1.41 mil actiuni tranzactionate.

Acesta a inchis sedinta de tranzactionare la pretul de 3.2900 lei/actiune, acelasi pret cu 1.20% mai mic decat cel in care a inchis sedinta precedenta. Si SIF Moldova (SIF2) a inregistrat o valoare tranzactionata importanta, schimbandu-se actiuni in valoare de 3.78 mil lei, cu o scadere a cotatiei de 0.38%, pretul de inchidere ajungand 2.6500 lei. Per ansamblu Societatile de Investitii Financiare au cunoscut usoare deprecieri astazi, indicele BET-FI ajungand la valoarea de 58,170.56 puncte.

Sectorul petrolier si cel bancar au fost urmatoarele ca valori tranzactionate. Actiunile Petrom SA (SNP) s-au depreciat astazi cu 0.27% , volumul de aproape 800 mii actiuni fiind tranzactionat la un pret mediu de 0.3730 lei. Inchiderea sedintei de tranzactionare a stabilit pretul de referinta al SNP, pentru sedinta de maine de 0.3690 lei/actiune. Capitalizarea Rompetrol Rafinare Constanta (RRC) a castigat astazi 2.26%, pe fondul realizarii unui rulaj la fel de scazut ca si in cazul Petrom. S-au tranzactionat peste 3.55 mil actiuni, ultima tranzactie stabilind pretul de inchidere la 0.0860 lei/actiune.

Pretul titlurilor Banca Transilvania (TLV) a coborat astazi, in piata realizandu-se 342 tranzactii la un pret mediu de 0.7150 lei, valoarea depasind cu putin 2.57 mil lei. Ultima tranzactie la TLV a stabilit un pret de inchidere de 0.7050 lei/actiune. Actiunile BRD-Groupe Societe Generale (BRD) au avut o sedinta de tranzactionare mai agitata cu 116 mii actiuni tranzactionate, iar ultimul pret a consemnat o inchidere similara cu inchiderea din sedinta precedenta, respectiv 17.7000 lei/actiune.

Actiunile C.N.T.E.E. Transelectrica SA (TEL) au inregistrat o usoara apreciere a cotatiei, aceasta urcand cu un timid 0.75%. Referinta pentru maine a ajuns la 27.0000 lei. Lichiditatea a fost si ea destul de buna, peste 101 mii actiuni schimbandu-si posesorii in aceasta sedinta.STIRI BURSIERE

COCOR SA (COCR) si SIF TRANSILVANA (SIF3)
Consiliul de Administratie al COCOR SA a mandatat pe dl Florea Popescu, membru CA, sa negocieze si sa perfecteze cu SIF TRANSILVANIA: 1. Un schimb de actiuni, intre pachetul minoritar detinut de catre COCOR SA la SC EUXIN SA (societate controlata de SIF3) si pachetul minoritar detinut de SIF3 la COCOR TURISM SA (filiala a societatii COCOR). 2. O tranzactie juridica avand ca obiect stingerea reciproca a tuturor actiunilor litigioase dintre COCOR SA si SIF TRANSILVANIA.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2013.02.2008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
46 useri online

Useri autentificati: