DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 04.02.2008 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 04.02.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 04.02.2008

Text extras din document
Cursul BNR 04.02.2008 1 EURO = 3.6095 LEI

Prima sedinta de tranzactionare a acestei saptamani a fost caracterizata de o lichiditae scazuta pe fondul careia indicii bursieri s-au apreciat usor, cea mai mare apreciere fiind in dreptul indicelui BET-C.

Cel mai tranzactionat emitent pe piata principala, in sedinta de astazi, a fost Banca Transilvania (TLV) cu un rulaj foarte modest, aproximativ 2.09 mil lei. Pretul la care a fost realizata ultima tranzactie a fost similar cu cel la care a fost deschisa sedinta, adica 0.7400 lei/actiune. In urma acestei sedinte, capitalizarea bursiera a acestui emitent s-a apreciat cu 2.07%.

Celalalt reprezentant al sectorului bancar, BRD Groupe Societe Generale (BRD) a suferit de o lipsa de interes din partea invesstitorilor, in piata valoarea tranzactiilor ridicandu-se la doar 576 mii lei. Capitalizarea bursiera a emitentului a crescut insa astazi cu 3.16%, pretul la care vor fi raportate tranzactiile in sedinta urmatoare fiind de 19.6000 lei/actiune.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti a fost SIF Oltenia (SIF5), cu o valoare tranzactionata de doar 2.01 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in crestere, castigul raportat la pretul ultimei tranzactii fiind de 0.84%, dupa ce, pe parcursul sedintei, cursul actiunilor SIF5 a atins un maxim de 3.6400 lei/actine (+2.25%).

SIF Moldova (SIF2) a inregistrat cea mai mare apreciere din sectorul Societatilor de Investitii Financiare, cresterea inregistrata la sfarsitul sedintei fiind de 1.80%. Lichiditatea acestui emitent a fost slaba in sedinta de astazi, valoarea pachetelor tranzactionate de investitori in piata principala astazi fiind de 1.51 mil lei.

Petrom SA (SNP), cel mai mare emitent cotat la bursa bucuresteana, a inregistrat si el o crestere de 1.83% (0.3900 lei/actiune) in urma acestei sedinte, insa valoarea tranzactiilor nu a reusit sa depaseasca pragul de 1 mil lei. Desi volumul a fost foarte mic, volatilitatea acestui emitent a fost destul de ridicata in aceasta sedinta, pretul osciland intre un minim de 0.3770 lei/actiune si un maxim de 0.3940 lei/actiune.STIRI BURSIERE

SC Altur SA (ALT)
Conform instiintarii SC DEPOZITARUL CENTRAL SA Bucuresti, va informam ca s-a operat in Registrul Actionarilor SC ALTUR SA Slatina (ALT) gestionat de SC DEPOZITARUL CENTRAL Bucuresti, majorarea capitalului social conform Certificatului de Inregistrare a Valorilor Mobiliare Nr. 3205/22.01.2008. Noul capital social al emitentului este 72,134,086.10 lei, divizat in 721,340,861 actiuni cu valoare nominala de 0.1000 lei.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2004%2002%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
58 useri online

Useri autentificati: