DreptOnline.ro, portal juridic, stiri, legislatie, raspunsuri juridice
Comunitate juridica online: DreptOnline.ro   AvocatRomania.ro   Avocat-Divort.ro   Avocat-Partaj.ro  
Intreaba un avocat

Sitemap

Comunitate
Home
Resurse
Tribuna
Jurisprudenta
Stiri
Dezbateri
Cariere
Comunitate
Dictionar juridic
Carti juridice
Evenimente

Monitorul Oficial
Monitorul Oficial
Arhiva Monitor

Raspunsuri juridice
Intreaba un avocat
Raspunsuri juridice
Arhiva raspunsuri

Traducatori
Cautare
Lista

Utile
Decizii RIL si NC
Hotarari CEDO
Informatii utile
Avocat
Legislatie
Legislatie pag 2
Divortul
Divort din strainatate
Personalitati
Interviuri
Modele cereri
Istorie
Adrese utile
Institutii
Curs valutar BNR
Calculator TVA
Verificare IBAN

Interactiv
Teste grila
Confruntare
Jurist vs Jurist
Dezbateri spete
Argumente
Jocul mintii
Test cunostinte
Fise tari
Afla profesia

User
Contact
Newsletter
Login
Inregistrare
Echipa DreptOnline
Linkuri
English
Login | Intreaba un avocat | Recomanda | Discutii |
Carti juridice Recursuri in interesul legii | Exceptii de neconstitutionalitate
   

Sectiunea bursiera
Raport zilnic de piata 31.01.2008 - extras

www.HTI.ro


Document Raport zilnic de piata 31.01.2008
Sursa HTI Valori Mobiliare S.A.
Data raport 31.01.2008

Text extras din document
Cursul BNR 31.01.2008 1 EURO = 3.7011 LEI

Sedinta bursiera de astazi aduce noi scaderi pe bursa bucuresteana, de aceasta data cu o lichiditare in crestere fata de sedintele precedente. Cea mai importanta depreciere a suferit-o indicele BET-FI, la finalul sedintei acest indice avand o pierdere de peste 2,800 puncte.

Cel mai tranzactionat emitent in sedinta de astazi a fost in piata principala Banca Transilvania (TLV) cu un rulaj foarte bun, aproximativ 8.90 mil lei. Dupa ce au deschis in crestere cu 1.33%, actiunile TLV s-au depreciat pana la nivelul de 0.7150 lei/actiune (-4.67%), pret la care s-a si realizat ultima tranzactie din aceasta sedinta.

Urmatorul in topul celor mai tranzactionati emitenti este SIF Moldova (SIF2) cu o valoare tranzactionata de doar 4.80 mil lei. Si acest emitent a inchis sedinta in scadere, pierderea raportata la pretul ultimei tranzactii fiind de 4.91%, dupa ce pe parcursul sedintei cursul actiunilor SIF2 a atins un minim de 2.6900 lei/actine (-5.61%).

Celalalt reprezentant al sectorului bancar, BRD Groupe Societe Generale (BRD) se regaseste si el in tupul celor mai tranzactionati emitenti cu un rulaj insa destul de modest, aproximativ 4.18 mil lei.

Si acest emitent inchide sedinta de astazi cu o pierdere destul de importanta, nivelul de 19.1000 lei/actiune marcand o pierdere 4.02% in urma acestei sedinte bursiere. Petrom SA (SNP), cel mai mare emitent cotat la bursa bucuresteana, a inregistrat si el o pierdere de nu mai putin de 5.08% in urma sedintei de astazi. Lichiditatea acestui emitent a fost relativ scazuta, valoarea tranzactiilor fiind 1.07 mil lei, pretul la care se vor raporta tranzactiile de maine a fost stabilit la nivelul de 0.3920 lei/aciune.

SNTGN Transgaz (TGN) inchide sedinta de astazi in scadere, pretul unei actiuni TGN fiind de 265.0000 lei la sfarsitul sedintei bursiere. Valoarea tranzactiilor executate cu actiunile acestui emitent au fost in sedinta de astazi de 2.81 mil lei, iar pierderea raportata la inchidere de 3.28%.STIRI BURSIERE

SC Biofarm SA (BIO)
Consiliul de Administratie al societatii convoaca in sedinta Extraordinara Adunarea Generala a Actionarilor in data de 10.03.2008. Pe ordinea de zi, printre altele, se afla aprobarea participarii Biofarm in consortii in vederea achizitionarii unor societati sau a pachetului majoritar de participare la capitalul social al acestora.

Pentru detalii ale valorillor tranzactionate, ale indicilor bursieri, precum si pentru o sinteza de tranzactionare, va recomandam textul integral al raportului: http://www.hti.ro/comunicate/Raport%20zilnic%20de%20piata%2031%2001%202008.pdf


Lumea bursiera

Termeni juridici, grupare tematica
Vezi reducerile de azi la televizoare 4k.

Aici gasesti cele mai noi si ieftine telefoane mobileCoordonator
Magdalena Popeanga

Website administrat de
Alioth Software
Politica de securitate
Termeni si conditii
 RSS DreptOnline.ro - Canale RSS juridice
23 useri online

Useri autentificati: